Ξανά άτυχος ο Ελ Καντουρί - Υπέστη θλάση σε προπόνηση

Ελ Καντουρί

i

© CFR CLUJ

Ξανά άτυχος ο Ελ Καντουρί - Υπέστη θλάση σε προπόνηση

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:37 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 24.02.2024

Η ατυχία χτύπησε για ακόμη μία φορά την πόρτα στον Ομάρ Ελ Καντουρί...

Τις πρώτες μέρες του 2024 κι επτά μήνες μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ο Ομάρ Ελ Καντουρί βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ίδιος έγινε κάτοικος Ρουμανίας, με την Κλουζ να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Mετά από 5 παιχνίδια και 147 αγωνιστικά λεπτά με τη νέα του ομάδα, ο Μαροκινός είχε το πρώτο του μυϊκό πρόβλημα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του συλλόγου της Ρουμανίας, ο Ελ Καντουρί υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στην προπόνηση και μετέβη στη Σερβία για να θεραπευτεί από τη γνωστή γιατρό Μαριάνα Κοβάσεβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως το διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί υπήρξε ένας από τους παίκτες που έγραψαν ιστορία με «χρυσά» γράμματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2017, έγινε μέλος της χρυσής φουρνιάς του νταμπλ και προσέφερε κάποιες στιγμές... μαγείας στους φίλους του συλλόγου. Σε αυτήν την εξαετία, ο 33χρονος μέτρησε δέκα γκολ και 13 ασίστ σε 173 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ένας από τους λόγους που ο Μαροκινός άφησε το στίγμα του στην Τούμπα ωστόσο, ήταν η ευπάθεια στους τραυματισμούς. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και σε χρονικά σημεία που ο σύλλογος είχε ανάγκη την παρουσία του, με αποτέλεσμα να υπάρξει η ανάλογη γκρίνια από τον κόσμο.