Ο Πογέτ αποκάλυψε τι του είπε ο Ντεσάν μετά το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γαλλία (vid)

Ντιντιέ Ντεσάν & Γκουστάβο Πογέτ

i

PrtScr

Ο Πογέτ αποκάλυψε τι του είπε ο Ντεσάν μετά το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γαλλία (vid)

Κώστας Τόπας 11:15 - 22.11.2023

Ο Γκουστάβο Πογέτ είχε συνάντηση με τον Ντιντιέ Ντεσάν μετά το ματς της εθνικής με την Γαλλία και οι δύο τους είχαν μία επική στιχομυθία.

Η Ελλάδα έκλεισε θετικά τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2024, παίρνοντας τον βαθμό (2-2) κόντρα στη Γαλλία και πλέον στρέφει την προσοχή της στον ημιτελικό των playoffs απέναντι στο Καζακστάν. 

Κόντρα στους «τρικολόρ» η Εθνική δεν είχε στον πάγκο των Γκουστάβο Πογέτ, εξαιτίας της τιμωρίας μιας αγωνιστικής, εξαιτίας της αποβολής του στην αναμέτρηση με την Ολλανδία. Στη θέση του ήταν ο Τζεράρντ Νους, βοηθός του Ουρουγουανού Ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος με ακουστικό στο αυτί, άκουγε τις οδηγίες του Πογέτ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ντιντιέ Ντεσάν και Γκουστάβο Πογέτ μετά το τέλος της αναμέτρησης, είχαν ένα τετ α τετ αφού οι δύο προπονητές αγκαλιάστηκαν «θερμά», αφού στο παρελθόν υπήρξαν συμπαίκτες.

«Έκανες τα πάντα για να μην καθίσεις απέναντί μου στον πάγκο», του είπε χαριτολογώντας του Ουρουγουανού ο προπονητής των «τρικολόρ».

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο προπονητές είχαν αποτελέσει συμπαίκτες στο παρελθόν στην Τσέλσι για έναν χρόνο, όπου κατέκτησαν μάλιστα ένα Κύπελλο Αγγλίας. Αυτή μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο είχαν τετ α τετ, αφού και πριν από το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γαλλία στο Παρίσι, Πογέτ και Ντεσάν αντάλλαξαν μερικές κουβέντες.