Ο Εμπαπέ και οι «φουσκωτοί»: Δείτε τον Γάλλο σταρ να φεύγει από την «OPAP Arena» από άλλη έξοδο και με μεγάλη ασφάλεια (vids)

Ο Εμπαπέ και οι «φουσκωτοί»: Δείτε τον Γάλλο σταρ να φεύγει από την «OPAP Arena» από άλλη έξοδο και με μεγάλη ασφάλεια (vids)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:32 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 22.11.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν απλησίαστος (κυριολεκτικά) κατά την εξαιρετικά σύντομη παρουσία του στη μικτή ζώνη της «OPAP Arena», μετά την ολοκλήρωση του Ελλάδα-Γαλλία.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετώπισε τη Γαλλία στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν γκολ και θέαμα και έμειναν τελικά στην ισοπαλία με σκορ 2-2. Η Γαλλία ήταν πιο επικίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί στο 41' με την απίθανη γκολάρα του Ράνταλ Κολό Μουανί. Η Ελλάδα μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε στο 56' με το επίσης πολύ ωραίο γκολ του Τάσου Μπακασέτα. 

Η «γαλανόλευκη» δεν έμεινε μόνο εκεί αφού έφτασε και στην ανατροπή πέντε λεπτά αργότερα με γκολ του Φώτη Ιωαννίδη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το δυνατό σουτ του Γιουσούφ Φοφανά στο 74'. 

Με αυτόν τον τρόπο η Γαλλία έσωσε το αήττητο και τερμάτισε πρώτη με 22 βαθμούς. Από την άλλη η Ελλάδα δεν προκρίθηκε μέσω των προκριματικών όμως θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία μέσω των μπαράζ του Nations League. 

Τι είδε ο Αλμέιδα στο Ελλάδα - Γαλλία στη Νέα Φιλαδέλφεια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:38 - 22.11.2023

Τι είδε ο Αλμέιδα στο Ελλάδα - Γαλλία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Προφανώς δεν πήγε για συγκεκριμένη... κατασκοπεία ο Αλμέιδα στο παιχνίδι της εθνικής με την Γαλλία, παρόλα αυτά είναι δεδομένο πως έφυγε με χρήσιμα ποδοσφαιρικά... συμπεράσματα που αφορούν και το παρόν, ίσως και το μέλλον της ΑΕΚ

Μάλιστα ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν απλησίαστος κατά την εξαιρετικά σύντομη παρουσία του στη μικτή ζώνη της «OPAP Arena», μετά την ολοκλήρωση της γαλανόλευκης με τους «τρικολόρ».

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε σαν σίφουνας μπροστά από τις κάμερες, με την προσπάθεια προσέγγισής του από τους δημοσιογράφους να ήταν μάταιη. Και αυτό διότι ήταν συνοδευόμενος και περικυκλωμένος από 3-4 ανθρώπους των Γάλλων.