Διακόπηκε η συν. Τύπου του Πογέτ λόγω... εκκένωσης - Πατήθηκε κατά λάθος το κουμπί έκτακτης ανάγκης (vids)

O Γκουστάβο Πογέτ

Διακόπηκε η συν. Τύπου του Πογέτ λόγω... εκκένωσης - Πατήθηκε κατά λάθος το κουμπί έκτακτης ανάγκης (vids)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:48 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:54 - 22.03.2024

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη συνέντευξη τύπου του, αφού όσο μιλούσε κάποιος πάτησε κατά λάθος του κουμπί εκκένωσης, με αποτέλεσμα να δοθεί η σχετική εντολή από τα μεγάφωνα.

Η Ελλάδα πήρε μία θριαμβευτική νίκη κόντρα στο Καζακστάν, επικρατώντας με 5-0 στην «OPAP Arena». Η Εθνική έκανε ένα σημαντικό βήμα για πρόκριση στο Euro 2024 και το μόνο που μένει, πλέον, είναι το παιχνίδι κόντρα στη Γεωργία (26/3), προκειμένου η ομάδα να βρεθεί στη Γερμανία.

Ο Γκουστάβο Πογέτ κλήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα στη συνέντευξη Τύπου, όμως δεν πρόλαβε να πει και πολλά. Αυτό διότι κάποιος πάτησε κατά λάθος το κουμπί έκτακτης ανάγκης, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή εκκένωσης. Στην αίθουσα επικράτησε προς στιγμήν ένας μικρός πανικός, εντούτοις οι άνθρωποι του γηπέδου διαβεβαίωσαν πως πρόκειται για ατύχημα.

Αναλυτικά όσα πρόλαβε να πει ο Πογέτ:

«Νομίζω ότι το κλειδί είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε η Ελλάδα στο παιχνίδι. Τα πρώτα 25 λεπτά είχαμε πολλές ενέργειες και βρεθήκαμε αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή. Νομίζω ότι η ποιότητα επίσης βοήθησε αρκετά στον αγώνα».

Για το τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε το πέναλτι: «Πιστεύω ότι δεν θα ερχόταν το 5-0 αν δεν υπήρχε το πέναλτι. Όταν έχεις γρήγορο γκολ ανοίγει αρκετά το παιχνίδι».

Για το αν έφταιξε πως το Καζακστάν δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του: «Σίγουρα επηρέασε αυτή η διαφορά την απόδοση της ομάδας. Είναι εντελώς διαφορετικό, γιατί αν δεν έχεις παίξει δεν μπορείς να βγάλεις τέτοια δύναμη».

Για το γεγονός πως η Γεωργία έχει την ίδια νοοτροπία στο παιχνίδι της και τον Κβαρατσχέλια: «Ένα από τα καλά του σημερινού αγώνα ήταν ότι μας προετοίμασαν για τη Γεωργία. Ο Κβαρατσχέλια είναι πολύ επικίνδυνος για εμάς. Αυτό που ισχύει με το Καζακστάν είναι ότι σου αφήνουν τον έλεγχο και όταν βρουν χώρο τον έχουν εκείνοι. Όπως και η Γεωργία».