Εμβιλά: «Ο Ολυμπιακός θέλει να με ανανεώσει, εγώ δεν βιάζομαι θα εξετάσω όλες τις επιλογές»

Γιαν Εμβιλά

i

© Intime

Εμβιλά: «Ο Ολυμπιακός θέλει να με ανανεώσει, εγώ δεν βιάζομαι θα εξετάσω όλες τις επιλογές»

Sportal newsroom 21:02 - 18.06.2023

Ο Γιαν Εμβιλά έδωσε συνέντευξη στη Parisien και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον ανανεώσουν, αλλά αυτός δεν βιάζεται.

Ο Γιαν Εμβιλά έκανε δηλώσεις στην Parisien και μεταξύ άλλων μίλησε το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με τη Γαλλία στο Παρίσι το βράδυ της Δευτέρας (19/6, 21:45). 

Μεταξύ άλλων έκανε λόγο και για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον ανανεώσουν. Ο Γάλλος μέσος λοιπόν ανέφερε πως έχει δεχτεί κρούσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ενώ για τους «ερυθρόλευκους» είπε πως δεν βιάζεται, γιατί θέλει να εξετάσει όλες τις επιλογές του. 

«Ο σύλλογος θέλει να με ανανεώσει. Δεν προτίθεμαι να βιαστώ. Μιλάω με πολλούς ανθρώπους και θα μελετήσω τις επιλογές που θα είναι διαθέσιμες για μένα. Θα δώσω προτεραιότητα στην πιο κατάλληλη επιλογή για το τέλος της καριέρας μου», ήταν τα λόγια του. 

Λίγες μέρες νωρίτερα ο 32χρονος είχε κάνει πάλι δηλώσεις στο Goal.com και υποστήριξε είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις. «Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Είμαι ελεύθερος και εξετάζω προσεκτικά όλα τα δεδομένα. Δεν είμαι 24 ετών. Είμαι 32. Κοιτάω ποιος θα είναι πιο ειλικρινής μαζί μου. Ακούω προσεκτικά όσα μου λένε. Με έχουν πλησιάσει κάποια αραβικά κλαμπ», είχε αναφέρει. 

Ο Γάλλος μέσος ήρθε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2020-21 και μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα. Ενώ έχει σκοράρει οχτώ τέρματα και έχει μοιράσει έξι ασίστ.