«Ο Εμπαπέ ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του ότι θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

«Ο Εμπαπέ ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του ότι θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:04 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 16.02.2024

Σύμφωνα με το RMC Sport, ο Κιλιάν Εμπαπέ ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του, πριν από την προπόνηση, παραμονή της επίσκεψης στη Ναντ, την απόφασή του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι και έκανε την ανακοίνωση στον πρόεδρό του συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαϊφί

Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη συμφωνία, όλα δείχνουν ότι θα ετοιμάσει βαλίτσες για τη Μαδρίτη, για λογαριασμό της Ρεάλ. Εκεί, όπου τον περιμένει συμβόλαιο μέχρι το 2030 σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο. 

Ο Τύπος της Μαδρίτης, συμπεριλαμβανομένης της καθημερινής «AS», μιλούν ήδη για συμβόλαιο διάρκειας έως το 2030 για τον 25χρονο επιθετικό. Επιπλέον, οι Ισπανοί αναφέρουν ότι η Ρεάλ θα πρέπει να του προσφέρει μισθό χαμηλότερο από αυτό που παίρνει αυτή τη στιγμή στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπου λαμβάνει περίπου 72 εκατομμύρια ευρώ μεικτά ετησίως. 

Όπως αναφέρει η «AS», το επιτελείο των «μερένχες» αναζητά την καλύτερη οικονομική φόρμουλα ενώ το περιβάλλον του 25χρονου Γάλλου διεθνή επιθετικού θα ήθελε τουλάχιστον έναν μισθό 50 εκατομμυρίων ευρώ μεικτά ετησίως.

Επίσης δημοσίευμα του RMC, έκανε λόγο πως ο Εμπαπέ ανακοίνωσε την Παρασκευή (16/2) στους συμπαίκτες του, πριν από την προπόνηση, παραμονή της επίσκεψης στη Ναντ, την απόφασή του να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα. 

Ο Γάλλος διεθνής υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2017 από τη Μονακό και έχει σκοράρει το ρεκόρ των 243 γκολ σε 290 αγώνες, ενώ έχει κατακτήσει και πέντε τίτλους της Ligue 1.