«Ο σύλλογος είναι πάνω από όλα», η πρώτη αντίδραση του Λουίς Ενρίκε στην ανακοίνωση της αποχώρησης του Εμπαπέ

Λουίς Ενρίκε

i

© PrtScr

«Ο σύλλογος είναι πάνω από όλα», η πρώτη αντίδραση του Λουίς Ενρίκε στην ανακοίνωση της αποχώρησης του Εμπαπέ

Κώστας Τόπας 14:52 - 16.02.2024

Για το θέμα του Κιλιάν Εμπαπέ κλήθηκε να μιλήσει ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, ο οποίος ξεκαθάρισε πως κανένας δεν είναι πάνω από τον σύλλογο.

Την επομένη ημέρα της ανακοίνωσης της αποχώρησης του Κιλιάν Εμπαπέ στο τέλος της σεζόν, ο Λουίς Ενρίκε ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (16/02) την παραμονή του ταξιδιού της Παρί στην έδρα της Ναντ για την 22η αγωνιστική της Ligue 1 (17/02, 22:00). Όπως ήταν αναμενόμενο, τα καυτά νέα γύρω από τον 25χρονο Γάλλο διεθνή επιθετικό ήταν στο επίκεντρο.

«Αλλάζει κάτι για το έργο; Όχι, δεν έχω πληροφορίες να σας δώσω», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός. «Μέχρι να αποφασίσουν τα εμπλεκόμενα μέρη, δεν θα σχολιάσω τίποτα», αποφάσισε στη συνέχεια. «Είμαι ο προπονητής. Θα μιλήσω όταν μιλήσουν οι ομάδες. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Η ομάδα είναι πάνω από όλους, αυτό είναι το μήνυμά μας. Ο σύλλογος είναι πάνω από κάθε ατομικότητα», θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Λουίς Ενρίκε.

«Πρέπει να έχεις προσωπικότητα για να είσαι εδώ»

Παρά την επιθυμία να τεθεί γρήγορα ένα τέλος στο θέμα, ο Λουίς Ενρίκε κλήθηκε να μιλήσει για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ομάδα του.

Μισθός, διάρκεια συμβολαίου και «αστρονομικά» μπόνους: Τι περιμένει τον Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης
LA LIGA

13:32 - 16.02.2024

Μισθός, διάρκεια συμβολαίου και «αστρονομικά» μπόνους: Τι περιμένει τον Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πιο κοντά από ποτέ στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μετά από ένα τεράστιο κύκλο διαπραγματεύσεων είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της τον 25χρονο Γάλλο διεθνή αστέρα και μάλιστα ως ελεύθερο.

«Η ατμόσφαιρα στην προπόνηση; Είναι η ατμόσφαιρα σε κάθε προπόνηση πριν από έναν αγώνα. Είναι φυσιολογική προπόνηση. Αν φοβάμαι για κάτι; Όχι. Πρέπει να έχεις προσωπικότητα για να κάθεσαι εδώ. Υπάρχουν φήμες γύρω από τον σύλλογο όλη την ώρα, κριτική, έπαινος, διαμάχη... Όποιος δεν του αρέσει δεν μπορεί να είναι εδώ», κατέληξε ο Ισπανός προπονητής των Παριζιάνων.