Ο Λουίς Ενρίκε διαβεβαιώνει ότι είναι ψέματα ότι ο Εμπαπέ τον προσέβαλε μετά την αλλαγή του (vid)

Λουίς Ενρίκε

i

PrtScr

Ο Λουίς Ενρίκε διαβεβαιώνει ότι είναι ψέματα ότι ο Εμπαπέ τον προσέβαλε μετά την αλλαγή του (vid)

Κώστας Τόπας 08:44 - 03.04.2024

Ο Λουίς Ενρίκε θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι όσα γράφτηκαν μετά την αλλαγή του Κιλιάν Εμπαπέ στο ντέρμπι με την Μαρσέιγ είναι ψέματα.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, στις δηλώσεις του θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι είναι «ψέμα» ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ τον προσέβαλε όταν ο επιθετικός αντικαταστάθηκε εναντίον στο ντέρμπι με την Μαρσέιγ και διαβεβαίωσε ότι είναι «πολύ χαρούμενος με τη στάση του».

«Το περίεργο είναι ότι ό,τι προκύπτει από ένα ψέμα είναι αυτό που συμβαίνει στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Κάποιος έχει επινοήσει μια προσβολή και έχουν προκύψει εικασίες κάθε είδους. Είμαι 53 ετών. Έχω ήδη ξεφλουδίσει ένα μέρος του σώματός μου,που είναι το κεφάλι», είπε ο προπονητής, στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ισπανός προπονητής αναφερόταν έτσι σε κάποιες υποτιθέμενες προσβολές που είπε ο Εμπαπέ εναντίον του όταν αντικαταστάθηκε στο 65ο λεπτό από τον Πορτογάλο επιθετικό, Γκονσάλο Ράμος. Ο αστέρας της Παρί και της Εθνικής Γαλλίας έφυγε από το γήπεδο κάνοντας χειρονομίες και ξεστόμισε μερικά λόγια που κάποιοι ερμήνευσαν στα κοινωνικά δίκτυα ως ύβρεις.

«Μετά τους αγώνες είναι μια περίπλοκη στιγμή, νιώθω πολύ κουρασμένος. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με όλους τους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Κιλιάν. Έχει μια συγκλονιστική συμπεριφορά», πρόσθεσε ο Λουίς Ενρίκε.

Μια επιλογή που τελικά απέδωσε καρπούς στο τέλος του αγώνα με την Μαρσέιγ αφού ο Γκονσάλο Ράμος σφράγισε τη νίκη των Παριζιάνων στο «Βελοντρόμ», Όμως αυτή η απόφαση για την αλλαγή του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στο εν λόγω ντέρμπι, δεν θα παραλείψει να προκαλέσει αντιδράσεις λίγες μέρες πριν τη σύγκρουση με την Μπαρτσελόνα στο Champions League.

Στο Instagram, μετά το τέλος του αγώνα, ο Κιλιάν Εμπαπέ δημοσίευσε μια φωτογραφία. Σε μια εικόνα στην οποία φαίνεται από πίσω, με το περιβραχιόνιο στο χέρι, στη βροχή, τη στιγμή της αλλαγής, ο αρχηγός των Παριζιάνων έδειξε τη φαινομενική θλίψη του, είτε λόγω της αλλαγής είτε επειδή αυτό ήταν το τελευταίο του ντέρμπι κόντρα στη Μαρσέιγ, πριν φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν τον Ιούνιο.