Πανό κατά του Εμπαπέ από τους οπαδούς της Παρί: «Κιλιάν περιμένουμε τη 30η Ιουνίου»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Πανό κατά του Εμπαπέ από τους οπαδούς της Παρί: «Κιλιάν περιμένουμε τη 30η Ιουνίου»

Δημήτρης Χούπης 18:14 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:15 - 03.03.2024

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν τα έχουν βάλει με τον Κιλιάν Εμπαπέ για την αποχώρησή του και το δείχνουν, γράφοντας ένα πανό εις βάρος του.

Η σχέση του Κιλιάν Εμπαπέ με τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν πάει από το κακό στο χειρότερο τον τελευταίο καιρό.

Ο Γάλλος σταρ πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε στην ομάδα του Παρισιού, ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Κάπως έτσι μια μερίδα οπαδών του συλλόγου έχει εξαγριωθεί με την απόφαση του 25χρονου. Η σχέση τους είχε χαλάει εδώ και καιρό, αλλά τώρα τελευταία ο κόσμος έχει αρχίσει και χάνει τη ψυχραιμία του με τον Εμπαπέ.

Ο 25χρονος μάλιστα στον αγώνα με τη Μονακό την περασμένη Παρασκευή βγήκε αλλαγή στο ημίχρονο και ανέβηκε στην κερκίδα για να δει το υπόλοιπο του παιχνιδιού με τη μητέρα του. Η κίνηση αυτή έριξε περισσότερο... λάδι στη φωτιά, κάνοντας έτσι ένα σύνδεσμο της ομάδας να τα βάλει με τον Γάλλο επιθετικό.

Συγκεκριμένα έφτιαξαν ένα πανό στο οποίο γράφει τα αρχικά του ονόματός του, τονίζοντας ότι περιμένουν να έρθει η μέρα που θα αποχωρήσει από την ομάδα. «ΚΜ: Ανυπομονούμε να έρθει η 30η Ιουνίου», η ημερομηνία που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Τη φετινή σεζόν ο Εμπαπέ έχει σκοράρει μέχρι στιγμής 31 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και όπως όλα δείχνουν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.