Η αινιγματική συζήτηση μεταξύ Εμπαπέ και Μακρόν: «Όχι, καθόλου...»

Εμανουέλ Μακρόν & Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Η αινιγματική συζήτηση μεταξύ Εμπαπέ και Μακρόν: «Όχι, καθόλου...»

Κώστας Τόπας 08:48 - 02.03.2024

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με δημοσιογράφους ότι δεν συζήτησε με τον Κιλιάν Εμπαπέ το μέλλον του στη Παρί Σεν Ζερμέν, κατά τη διάρκεια του εορταστικού δείπνου όπου ο Γάλλος αστέρας βρέθηκε στο παλάτι των Ηλυσίων την περασμένη Τρίτη (27/02), προς τιμή του εμίρη του Κατάρ, Ταμίν μπεν Χαμάντ Αλ-Θάνι.

«Δεν συζητήσαμε αυτό το θέμα. Αφήνω στους ηγέτες του συλλόγου να το αντιμετωπίσουν», παραδέχτηκε ο Γάλλος πρόεδρος στον Τύπο κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Ολυμπιακού Χωριού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, που θα διεξαχθούν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Εμανουέλ Μακρόν ανέφερε τους βασικούς λόγους για τους οποίους ο Κιλιάν Εμπαπέ παρευρέθηκε στο εορταστικό δείπνο που πραγματοποιήθηκε στα Ηλύσια: «Είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής που οδήγησε τη γαλλική ομάδα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ». Επιπλέον, το έκανε και για τους μετόχους της Παρί, οι οποίοι ανήκουν σε κρατικό ταμείο του Κατάρ.

Ο κορυφαίος ηγέτης της Γαλλίας αναγνωρίζει επίσης: «Όλοι οι Γάλλοι θαυμάζουν αυτόν τον παίκτη του μέλλοντος». Ωστόσο, επιμένει επίσης ότι δεν αντιμετωπίστηκε το θέμα της αποχώρησης του Μπαπέ από την ομάδα του «Παρκ Ντε Πρενς».

Απίστευτα πράγματα: Ο Εμπαπέ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και πήγε να κάτσει στην εξέδρα με τη μητέρα του (vid)
LIGUE 1

08:04 - 02.03.2024

Απίστευτα πράγματα: Ο Εμπαπέ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και πήγε να κάτσει στην εξέδρα με τη μητέρα του (vid)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο με τη Μονακό κι αντί να κάτσει στον πάγκο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, πήγε στις εξέδρες για να βρει την μητέρα του και να παρακολουθήσει από εκεί το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Να σημειωθεί ότι ο Εμανουέλ Μακρόν παρενέβη πριν από δύο χρόνια για να πείσει τον Εμπαπέ να ανανεώσει για την Παρί, όπως αναγνώρισε τότε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος τελικά να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την παριζιάνικη ομάδα για δύο σεζόν, με την επιλογή μιας τρίτης που τελικά δεν θα εκπληρώσει.