Το πρωτοσέλιδο της «L'Equipe» για τη ρήξη Εμπαπέ - Λουίς Ενρίκε μετά τα όσα συνέβησαν στο Μονακό (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ & Λουίς Ενρίκε

i

©L'Equipe

Το πρωτοσέλιδο της «L'Equipe» για τη ρήξη Εμπαπέ - Λουίς Ενρίκε μετά τα όσα συνέβησαν στο Μονακό (vid)

Κώστας Τόπας 15:28 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 02.03.2024

Τη ρήξη στις σχέσεις μεταξύ Κιλιάν Εμπαπέ και Λουίς Ενρίκε θέλησε να προβάλει στο σημερινό (02/03) πρωτοσέλιδο της η «L'Equipe».

Νέο επεισόδιο του ολοένα και πιο εμφανούς διαζυγίου μεταξύ του Κιλιάν Εμπαπέ και του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε. Δεδομένου ότι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Γάλλο αστέρα την επόμενη σεζόν, ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως αποφάσισε να τον υπολογίζει όλο και λιγότερο και να σκέφτεται το μέλλον.

Πριν από μια εβδομάδα τον αντικατέστησε κόντρα στη Ρεν (1-1) κι αυτή την Παρασκευή στο Μονακό, και παρόλο που το σκορ ήταν 0-0, ο Ενρίκε έκανε αλλαγή τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος στη συνέχεια φάνηκε να περπατά στο γήπεδο, να βγάζει selfie με τους θαυμαστές και να ανεβαίνει στις εξέδρες για να καθίσει με τη μητέρα του.

Μετά τον αγώνα, ο Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε για την αλλαγή και ο προπονητής δεν διστάζει να πει ότι: «Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε χωρίς τον Κιλιάν. Προσπαθώ να βρω την καλύτερη επιλογή για την ομάδα. Ίσως Κάνω λάθος. Ή όχι. Η φιλοσοφία μου είναι να σκέφτομαι τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Δεν θέλω να διαφωνήσω, είναι δική μου απόφαση», είπε.

Και επέμεινε ότι «είναι 100% απόφαση του προπονητή. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Εμπαπέ, απλά διαχειρίζεται μια κατάσταση με τον τρόπο που πιστεύω ότι είναι καλύτερο, τίποτα περισσότερο».

Αυτή η ρήξη μεταξύ των δύο εμφανίστηκε ξεκάθαρα στο εξώφυλλο της «L'Equipe» με μια φωτογραφία και των δύο και τον τίτλο «Tenue de Mauvaise Soirée», που στα ελληνικά θα ήταν κάτι σαν «Κακή νυχτερινή εμφάνιση». Σε έναν από τους υπότιτλους τονίζεται ότι «ο Εμπαπέ θα πρέπει να συνηθίσει τη νέα του κατάσταση».