Έπαιξαν με τη «φωτιά» οι Αργεντινές καλλονές στον τελικό
i

Μέσι/©Intime

Έπαιξαν με τη «φωτιά» οι Αργεντινές καλλονές στον τελικό

Ανδρέας Σερεβέτας • 11:08 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Έβγαλαν τη φανέλα τους και παρακολούθησαν γυμνόστηθες το παιχνίδι αλλά απέφυγαν τη σύλληψη.

Οι πανηγυρισμοί των Αργεντινών στον τελικό με τη Γαλλία ήταν έξαλλοι για την κατάκτηση του τροπαίου. Οι οπαδοί της «αλμπισελέστε» αναδείχθηκαν με το σπαθί τους πρωταθλητές κόσμου στο τουρνουά καθώς ήταν κυριολεκτικά ο 12ος παίκτης, παρέχοντας εντυπωσιακή στήριξη στην ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι. H Noe και η φίλη της, πήγαν αποφασισμένες στο Κατάρ αλλά στο τελευταίο παιχνίδι ξεπέρασαν τα όρια. 

Οι Αργεντινές πήραν... φωτιά την ώρα των πανηγυρισμών και έβγαλαν τις φανέλες τους. Ο φακός τις «συνέλαβε» γυμνόστηθες στην εξέδρα με τους συμπατριώτες τους. Οι δύο θερμές καλλονές αψήφησαν και παραβίασαν τον αυστηρό κώδικα ενδυμασίας του Κατάρ. Η αραβική χώρα απαγορεύει το γυμνό, ειδικά από την πλευρά των γυναικών.  

Δεν το έκαναν μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τράβηξαν φωτογραφίες αργότερα στο ξενοδοχείο και τις ανέβασαν στο instagram. Αρκετοί σχολίασαν την παράτολμη κίνηση τους. Ήταν τυχερές που απέφυγαν τα χειρότερα καθώς δεν εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές αρχές. Έγιναν διάσημες και σίγουρα τράβηξαν εκατοντάδες βλέμματα στον τελικό.