Επίσημο: Στην Μπολόνια ο Κυριακόπουλος
i

Γιώργος Κυριακόπουλος / © Bologna

Επίσημο: Στην Μπολόνια ο Κυριακόπουλος

Sportal newsroom 21:04 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:08 - 31.01.2023

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος αποτελεί και επίσημα απόκτημα της ιταλικής Μπολόνια, με τον ίδιο να αποκτάται σε μορφή δανεισμού.

Με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Μπολόνια είναι ο Γιώργος Κυριακόπουλος, αφού ο σύλλογος της Serie A ανακοίνωσε την απόκτηση του από τη Σασουόλο. Ο ίδιος θα αγωνιστεί για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας με μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι, ως αντάλλαγμα για τον Εμανουέλ Βινάτο.

Στη συμφωνία προβλέπεται πως το κλαμπ θα έχει την επιλογή να αποκτήσει τον διεθνή μπακ με κανονική μεταγραφή, κάτι που αν συμβεί θα συνοδευτεί με τον Κυριακόπουλο να υπογράφει συμβόλαιο με τους «ροσομπλού» ως το 2026. Αυτή, μάλιστα, θα είναι η δεύτερη προσθήκη Έλληνα στην ομάδα μετά τον Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος βρίσκεται στο ρόστερ από τον περασμένο Ιούλιο.

O Κυριακόπουλος αγωνιζόταν στη Σασουόλο από το 2019, όταν αποκτήθηκε αρχικά δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης. Φέτος, πριν αποχωρήσει για τη Μπολόνια, μέτρησε 13 συμμετοχές και 1 γκολ με την ομάδα του στη Serie A, ενώ συνολικά έπαιξε σε 94 αγώνες.