Επίθεση Τούρκου σχολιαστή σε Μπακασέτα - Σιώπη: «Κανείς από τους δύο δεν έχει χαρακτήρα»

Τάσος Μπακασέτας

i

© intime

Επίθεση Τούρκου σχολιαστή σε Μπακασέτα - Σιώπη: «Κανείς από τους δύο δεν έχει χαρακτήρα»

Δημήτρης Χούπης 19:09 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 30.11.2023

Ο Τούρκος σχολιαστής, Χαλίλ Σανλί, που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Τράμπζονσπορ, επιτέθηκε προς τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές, Μπακασέτα και Σιώπη, λέγοντας πως δεν έχουν ψυχή.

Επίθεση από Τούρκο δημοσιογράφο δέχτηκαν ο Τάσος Μπακασέτας και ο Μανώλης Σιώπης. Συγκεκριμένα ο Χιλάλ Σανλί, ρεπόρτερ της Τράμπζονσπορ, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές. «Πρέπει να καθαρίσουμε τους Έλληνες και τους Γιουγκοσλάβους από την Τραμπζονσπόρ», ανέφερε αρχικά. 

Στη συνέχεια μάλιστα αφού πρώτα τους ζήτησε συγγνώμη μετά τόνισε πως κανείς από τους δύο δεν έχει ψυχή. «Ζητώ συγγνώμη από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά αποδείχτηκε ότι δεν έχουν χαρακτήρα. Και οι δύο. Ο Σιώπης σε προτίμησε από τη β' κατηγορία της Αγγλίας από το να μείνει στην Τράμπζο», ήταν τα λόγια του για τον μέσο της Κάρντιφ. 

Μιλώντας για τον Μπακασέτα είπε: «Ο Μπακασέτας δεν προσέγγισε θετικά καμία προσφορά της Τράμπζονσπορ και δεν καταλαβαίνω γιατί. Έπαιξε 7-8 αγώνες υψηλού επιπέδου στο πρώτο μισό της σεζόν που γίναμε πρωταθλητές. Εκτός από αυτό, ο Μπακασέτας ήταν απλά σταθερός».

Στο τέλος σχολίασε πως ο Έλληνας μέσος δεν έχει αποδεχθεί τις προσφορές της τουρκικής ομάδας, ενώ έκανε αναφορά και στους Φούντα, Κουρμπέλη. «Κάνω κριτική στην απόδοση του Μπακασέτα, ενώ δεν είναι θετικός στις προσφορές του συλλόγου. Έπαιξε πού καλά με την Εθνικη Ελλάδας, αλλά στην Τράμπζονσπορ δεν είναι παραγωγικός και αυτό δεν συνέβη μόνο στην Τράμπζονσπορ. Ειδικά αυτή τη σεζόν δεν έχει δώσει κάτι στην ομάδα. Αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ο Μπακασέτας, ο Φούντας, ο Κουρμπέλης, οι Έλληνες και οι Γιουγκοσλάβοι πρέπει να «καθαριστούν» από την Τράμπζονσπορ».