Η επίσημη θέση της ΕΠΟ για το θέμα Ταρίκο: «Παρά τις επανειλημμένες προτροπές ο κ. Ταρίκο αρνείται να λάβει ελληνικό ΑΦΜ»

Τάκης Μπαλτάκος

i

© Intime

Η επίσημη θέση της ΕΠΟ για το θέμα Ταρίκο: «Παρά τις επανειλημμένες προτροπές ο κ. Ταρίκο αρνείται να λάβει ελληνικό ΑΦΜ»

Δημήτρης Χούπης 18:46 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 13.11.2023

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου πήρε κι επίσημα θέση για την υπόθεση Ταρίκο, λέγοντας πως παρά τις επανειλημμένες προτροπές από μεριά της, εκείνος αρνείται να βγάλει ελληνικό ΑΦΜ.

Οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ για τον βοηθό του, Μαουρίσιο Ταρίκο, έχουν σηκώσει μεγάλη κουβέντα, με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να παίρνει και επίσημα θέση για την υπόθεση. «Ενημερώνω πως ο Μαουρίσιο Ταρίκο δεν είναι εδώ γιατί είναι απλήρωτος για οκτώ μήνες, επομένως δεν είναι εδώ», είπε ο Ουρουγουανός συγκεκριμένα.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Πιο αναλυτικά μέσω μιας ανακοίνωσης, η ΕΠΟ υποστηρίζει πως από τη μεριά της εκείνη έχει κάνει επανειλημμένες προτροπές στον Αργεντινό συνεργάτη του Πογέτ να φτιάξει ελληνικό ΑΦΜ, όμως εκείνος ακόμα και σήμερα αρνείται. 

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση: 

«Ο κ. Ταρίκο παρά τις επανειλημμένες προτροπές των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, αρνείται μέχρι και σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ. Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να εκδώσει νόμιμο παραστατικό και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί η ΕΠΟ να καταβάλει την αμοιβή του».

Έτσι ξεκίνησε η κόντρα ΕΠΟ - Πογέτ: Τα «καρφιά» του Μπαλτάκου για τις κλήσεις στην εθνική και η έμμεση «απάντηση» του Ουρουγουανού
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

18:34 - 13.11.2023

Έτσι ξεκίνησε η κόντρα ΕΠΟ - Πογέτ: Τα «καρφιά» του Μπαλτάκου για τις κλήσεις στην εθνική και η έμμεση «απάντηση» του Ουρουγουανού

Οι σχέσεις του Γκουστάβο Πογέτ με την ΕΠΟ εδώ και μερικούς μήνες δεν είναι και οι καλύτερες. Μετά και τις δηλώσεις του Ουρουγουανού για τον βοηθό του τα μαύρα σύννεφα μαζεύτηκαν για τα καλά και το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών φαντάζει εξαιρετικά αβέβαιο.

Προηγουμένως η ΕΠΟ είχε τοποθετηθεί και πάλι για το ζήτημα, λέγοντας πως ο λόγος που δεν πληρώνεται ο Ταρίκο είναι το γεγονός ότι ο Αργεντινός δεν έχει βγάλει ελληνικό ΑΦΜ. Ενώ την ίδια ώρα ο ίδιος ζήτησε να πληρωθεί σε μια ξένη εταιρία κάτι που θα έβαζε σε κίνδυνο την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για ξέπλυμα «βρώμικου χρήματος.