«Θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στη Χάβρη ο Σιντιμπέ»

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ

i

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ/©intime

«Θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στη Χάβρη ο Σιντιμπέ»

Κώστας Τόπας 10:40 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 17.06.2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Equipe» ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στη Χάβρη.

Συνεχίζονται τα γαλλικά δημοσιεύματα για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Η Χάβρη η οποία επιστρέφει φέτος στην Ligue 1 παρακολουθεί και έχει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Γάλλο ακραίο μπακ της ΑΕΚ. Όμως δεν φαίνεται να παίζει... μόνη της. Υπάρχουν και άλλες γαλλικές ομάδες, στο ίδιο επίπεδο με την Χάβρη, που καλοβλέπουν την περίπτωση του Σιντιμπέ.

Μάλιστα, η «Equipe» σε νέο δημοσίευμά της υπογραμμίζει ότι ο προπονητής της Χάβρης, Ματιέ Μποντμέρ έκανε τις πρώτες συζητήσεις με τον Σιντιμπέ και υπήρξε θετικό κλίμα, ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 δεν έκλεισε την πόρτα. Παρ' όλα αυτά οι Γάλλοι αναφέρουν ότι η Χάβρη θα πρέπει να βρει τα κατάλληλα επιχειρήματα για να ανοίγει εντελώς η πόρτα της μεταγραφής.

Υπενθυμίζεται ότι Σιντιμπέ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με την ΑΕΚ και φέτος «αναμένεται να έχει πιο καθοριστικό ρόλο στην ομάδα του Αλμέιδα. Εξάλλου, η προοπτική της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, εξιτάρει κάθε παίκτη», όπως τονίζει άλλωστε το δημοσίευμα.