Ο Χάαλαντ αποδοκιμάστηκε από τους Νορβηγούς επειδή δεν τους υπέγραψε αυτόγραφα (vid)
i

©PrtScr twitter

Ο Χάαλαντ αποδοκιμάστηκε από τους Νορβηγούς επειδή δεν τους υπέγραψε αυτόγραφα (vid)

Κώστας Τσιακλής 09:40 - 18.06.2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν απογοητευμένος μετά την ήττα της Νορβηγίας από τη Σκωτία και δεν υπέγραψε αυτόγραφα στον κόσμο, με αποτέλεσμα να αποδοκιμάστηκε από τους Νορβηγούς.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της Εθνικής Νορβηγίας αφού ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αγνόησε τον κόσμο και αρνήθηκε να τους υπογράψει αυτόγραφα μετά το τέλος του αγώνα με τη Σκωτία.

Η Νορβηγία υποδέχθηκε στο Όσλο τη Σκωτία για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Οι σκανδιναβοί ήταν αυτοί που καίγονταν για τη νίκη αφού είχαν μείνει στο -5 από την αντίπαλο τους. Για αυτόν τον λόγο η Νορβηγία ήταν η πιο επιθετική ομάδα και ευτύχησε να προηγηθεί με το πέναλτι του Έρλινγκ Χάαλαντ στο 61΄της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια τα δεδομένα άλλαξαν όμως αφού η Σκωτία έφτασε στην ανατροπή με τα τέρματα των Λίντον Ντάικς και Κένι ΜακΛίν στο 87ο και 89’ αντίστοιχα. Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τη Σκωτία στους 9 βαθμούς και κράτησε μόλις στον ένα βαθμό τη ομάδα του Έρλινγκ Χάαλαντ, η οποία πλέον πολύ δύσκολα θα βρεθεί στην τελική φάση του Euro.

Αυτό το γεγονός φαίνεται να απογοήτευσε πολύ τον Νορβηγό επιθετικό αφού αγνόησε τους οπαδούς της ομάδας και δεν τους μοίρασε αυτόγραφα. Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα ο Χάαλαντ κατευθύνθηκε απευθείας προς το πούλμαν της ομάδας και δεν στάθηκε να υπογράψει στους φαν του που τον περίμεναν με ανυπομονησία.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο πιο κάτω βίντεο:

Ο Χάαλαντ πραγματοποιεί μια φοβερή σεζόν φέτος αφού στην πρώτη του χρονιά με τη Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε 52 γκολ και εννέα ασίστ σε 53 συμμετοχές. Αν προσθέσει κανείς και τα γκολ του με τη Νορβηγία τότε ο απολογισμός ανεβαίνει στα 54 τέρματα.

Φανατικός θαυμαστής του Ρονάλντο μπούκαρε στο γήπεδο για να τον αγκαλιάσει και έκανε... Siu (vid)
EURO

23:58 - 17.06.2023

Φανατικός θαυμαστής του Ρονάλντο μπούκαρε στο γήπεδο για να τον αγκαλιάσει και έκανε... Siu (vid)

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Πορτογαλίας με τη Βοσνία ένας θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσει τον ίνδαλμα του, ενώ μιμήθηκε και τον πανηγυρισμό του.

Με το εθνόσημο ο Χάαλαντ έχει αγωνιστεί σε 24 αγώνες και με το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σκωτία έφτασε τα 22 γκολ. Ο 22χρονος άσος είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 05 Σεπτεμβρίου του 2019 στη νίκη της Νορβηγίας με 2-0 επί της Μάλτας για τα προκριματικά του Euro 2020.