Ατομικό ο Μπουχαλάκης - Ενοχλήσεις και ο Μπάλντοκ

Ο Μπουχαλάκης

i

©intime

Ατομικό ο Μπουχαλάκης - Ενοχλήσεις και ο Μπάλντοκ

Sportal newsroom 20:30 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:31 - 21.03.2023

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος, καθώς ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε ενοχλήσεις, ενώ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε ατομικό.

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (Τρίτη 21/3) προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος ενόψει της πρεμιέρας των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εναντίον του Γιβραλτάρ εκτός έδρας (24/3, 21:45). Συγκεκριμένα στην προπόνηση που έγινε σήμερα στο «Γεώργιος Καμάρας» δύο παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είχαν ενοχλήσεις.

Δημήτρης Λημνιός στο Sportal: «Μας έχουν πεισμώσει οι επιτυχίες της εθνικής στο παρελθόν» (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

12:44 - 21.03.2023

Δημήτρης Λημνιός στο Sportal: «Μας έχουν πεισμώσει οι επιτυχίες της εθνικής στο παρελθόν» (vid)

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε στο Sportal για το νέο ξεκίνημα της εθνικής, τους στόχους της ομάδας ενόψει των προκριματικών για το Euro 2024, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο λόγος γίνεται για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος είχε από πριν πρόβλημα στον προσαγωγό και έκανε ατομικό πρόγραμμα. Παράλληλα και ο Τζορτζ Μπάλντοκ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και προληπτικούς λόγους δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας μέσος της Κόνιασπορ στον αγώνα εναντίον της Γαλατασάραϊ έγινε αναγκαστική αλλαγή, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Όπως λέγεται η κατάστασή του θα εξετάζεται μέρα με τη μέρα, ενώ ο δεξιός μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πιθανώς θα προπονηθεί κανονικά αύριο.