Η ενδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στη Γαλλία

Γκουστάβο Πογέτ

i

©Intime

Η ενδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στη Γαλλία

Δημήτρης Χούπης 20:35 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 21.11.2023

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ για το ματς της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Γαλλία.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι να κλείσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχοντας την ίδια ώρα το βλέμμα στα playoffs του Μαρτίου, όπου στον ημιτελικό θα φιλοξενήσει το Καζακστάν στην «OPAP Arena». 

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία παρατάσσει την Ελλάδα στο ματς με τη Γαλλία ο Γκουστάβο Πογέτ. Κάτω από τα δοκάρια διατηρεί τη θέση του ο Οδυσσέας Βλαδοχήμος, με τους Ρέτσο, Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο να αποτελούν την τριάδα των στόπερ. Στα άκρα θα αγωνιστούν οι Ρότα και Γιαννούλης ενώ στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Γαλανόπουλος και Μπουχαλάκης, με τον Μασούρα και τον Μπακασέτα να πλαισιώνουν τον Ιωαννίδη που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχηματισμός της Ελλάδας μπορεί να είναι και 3-5-2, με τον Μπακασέτα να οπισθοχωρεί στη μεσαία γραμμή και τον Μασούρα να αγωνίζονται στην κορυφή μαζί με τον Ιωαννίδη.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Διούδης, Κουλιεράκης, Παυλίδης, Ζέκα, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Γούτας, Γιακουμάκης, Κωνσταντέλιας, Σάλιακας, Τσιγγάρας.

Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας: