Εθνική ομάδα: Οι κλήσεις του Πογέτ για Ολλανδία και Γιβραλτάρ

Γκουστάβο Πογέτ

i

©Intime

Εθνική ομάδα: Οι κλήσεις του Πογέτ για Ολλανδία και Γιβραλτάρ

Sportal newsroom 15:21 - 01.09.2023

Ο Γκουστέβο Πογέτ ανακοίνωσε τη σύνθεση με την οποία η Εθνική θα διεκδικήσει τη νίκη στους αγώνες με Ολλανδία και Γιβραλτάρ.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έστειλε τις κλήσεις για τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας με Ολλανδία (07/09, 21:45) και Γιβραλτάρ (10/09, 21:45) για τα προκριματικά του EURO 2024. 

Ο αγώνας κόντρα στην Ολλανδία θα γίνει στο Philips Stadium του Αϊντχόφεν και με το Γιβραλτάρ στην OPAP Arena. Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 (Αθλητικό Κέντρο Μαζαράκη - ΠΑΕ Ατρόμητος).

Αναλυτικά οι κλήσεις: 

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Τζορτζ Μπάλντοκ, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιάννης Παπανικολάου, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Δημήτρης Λημνιός, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Ταξιάρχης Φούντας, Φώτης Ιωαννίδης, Γιώργος Γιακουμάκης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Εξάλλου σήμερα (1/9) ανακοίνωσε την απόσυρση του από την Εθνική ομάδα ο Κώστας Φορτούνης. Την ανακοίνωση έκανε με μία ανάρτηση στο διαδίκτυο στην οποία ανέφερε: «Στη ζωή κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή το να αγωνιστεί με το εθνόσημο της πατρίδας του είναι ύψιστη τιμή. Για πολλά χρόνια έδωσα τα πάντα για τη γαλανόλευκη και την Εθνική Ομάδα όμως θεωρώ ότι ο κύκλος αυτός έκλεισε και θέλω να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας μου. Ελπίζω η απόφαση μου να αποχωρήσω από την Εθνική Ομάδα να γίνει σεβαστή από όλους! Εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον στην Εθνική μας Ομάδα. Ζήτω η Ελλάδα!»