Αναλαμβάνει την Εθνική Βραζιλίας ο Ντοριβάλ Τζούνιορ

Ντοριβάλ Τζούνιορ

Αναλαμβάνει την Εθνική Βραζιλίας ο Ντοριβάλ Τζούνιορ

Στέλιος Βαρδάκης • 15:37 - 08.01.2024

Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της Βραζιλίας, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας πρέπει να θεωρείται ο Ντοριβάλ Τζούνιορ. Ο 61χρονος Βραζιλιάνος προπονητής έλυσε το συμβόλαιό του με τη Σάο Πάολο, που είχε ισχύ μέχρι και το τέλος του 2024, και αναμένεται να αναλάβει ως νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας αντικαθιστώντας τον Φερνάντο Ντινίζ

Μπορεί ο διακαής πόθος των Βραζιλιάνων να ήταν ο Κάρλο Αντσελότι, ωστόσο η ανανέωση του συμβολαίου του Ιταλού τεχνικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι και και το τέλος της σεζόν 2025/26, ανάγκασε τους ιθύνοντες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας να στραφούν σε άλλες λύσεις. 

Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι και το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 που θα γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Ο πρώην προπονητής της Σάο Πάολο ανέλαβε τη Βραζιλιάνικη ομάδα τον Απρίλιο του 2023, καταγράφοντας σε 54 ματς 24 νίκες, 14 ισοπαλίες και 16 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτόν τον ένα χρόνο κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Βραζιλίας κερδίζοντας στον τελικό σε διπλούς αγώνες τη Φλαμέγκο με συνολικό σκορ 2-1.

Ανατριχιαστικό βίντεο: Ο Νεϊμάρ ουρλιάζει και λυγίζει από τον πόνο της θεραπείας στο γόνατο (vid)
WORLD CUP

13:53 - 20.12.2023

Ανατριχιαστικό βίντεο: Ο Νεϊμάρ ουρλιάζει και λυγίζει από τον πόνο της θεραπείας στο γόνατο (vid)

Ένα νέο κι ανατριχιαστικό βίντεο ανέβασε στα social media ο Νεϊμάρ, όπου ο Βραζιλιάνος ουρλιάζει από τους πόνους που νιώθει στο γόνατο του κατά τη διάρκεια των θεραπειών του.

Ο ίδιος δήλωσε για το νέο του ξεκίνημα στην άκρη του πάγκου της «σελεσάο»: «Πρόκειται για την πραγματοποίηση ενός προσωπικού ονείρου, το οποίο κατέστη δυνατό μόνο λόγω της αναγνώρισης που έτυχα για το έργο που επιτελούσα στη Σάο Πάολο. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για όλη την αγάπη και την υποστήριξή τους».