Ανατριχιαστικό βίντεο: Ο Νεϊμάρ ουρλιάζει και λυγίζει από τον πόνο της θεραπείας στο γόνατο (vid)

Νεϊμάρ

i

PrtScr

Ανατριχιαστικό βίντεο: Ο Νεϊμάρ ουρλιάζει και λυγίζει από τον πόνο της θεραπείας στο γόνατο (vid)

Κώστας Τόπας 13:53 - 20.12.2023

Ένα νέο κι ανατριχιαστικό βίντεο ανέβασε στα social media ο Νεϊμάρ, όπου ο Βραζιλιάνος ουρλιάζει από τους πόνους που νιώθει στο γόνατο του κατά τη διάρκεια των θεραπειών του.

Πριν από μερικούς μήνες ο «Νεϊ» υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ενώ έπαιζε για τη Βραζιλία στην ήττα 2-0 από την Ουρουγουάη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο σοβαρός αυτός τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 μήνες κι έτσι ο Νεϊμάρ δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος ενόψει του Copa America στις Ηνωμένες Πολιτείες το επόμενο καλοκαίρι.

«Δεν θα υπάρχει χρόνος, είναι πολύ νωρίς, δεν έχει νόημα να παραλείπουμε βήματα για να ανακάμψουμε νωρίτερα και να παίρνουμε περιττά ρίσκα. «εριμένουμε ότι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αρχή της σεζόν του 2024 στην Ευρώπη, που είναι τον Αύγουστο. Πρέπει να κάνουμε υπομονή. Το να μιλάμε για επιστροφή πριν από εννέα μήνες είναι πρόωρο. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον χρόνο που χρειάζεται για να χτίσει το σώμα αυτόν τον σύνδεσμο. Η προσδοκία είναι ότι μετά από αυτό το διάστημα, θα έχει αναρρώσει σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός που έχει αναλάβει την περίθαλψη του. 

Ο Νεϊμάρ εντάχθηκε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Χιλάλ από την Παρί Σεν Ζερμέν τον Αύγουστο, αλλά έχει παίξει μόνο πέντε παιχνίδια για τη νέα του ομάδα, έχοντας παλέψει με διάφορους μυϊκούς τραυματισμούς. Οι θαυμαστές του Βραζιλιάνου εξέφρασαν την στήριξή τους στον Βραζιλιάνο αστέρα, ειδικά μετά τα νέα πλάνα που ανήρτησε στα social media ο «Νεϊ», δείχνοντας τον να ουρλιάζει από τον πόνο ενώ αναρρώνει από τον τελευταίο και πιο σοβαρό τραυματισμό του.

Όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο, ο Νεϊμάρ έχει λυγίσει την ώρα που λάμβανε φυσικοθεραπεία μετά την επέμβαση του.