Οριστικό, ο Νεϊμάρ θα χάσει το Copa America του 2024

Νεϊμάρ

i

Νεϊμάρ/©Photo by Guillermo Legaria/Getty Images

Οριστικό, ο Νεϊμάρ θα χάσει το Copa America του 2024

Κώστας Τόπας 08:04 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:04 - 20.12.2023

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη χιαστού σε παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ δεν θα μπορέσει τελικά να βοηθήσει την εθνική Βραζιλίας στο Copa America του 2004.

Πριν από μερικούς μήνες ο «Νεϊ» υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ενώ έπαιζε για τη Βραζιλία στην ήττα 2-0 από την Ουρουγουάη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο σοβαρός αυτός τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 μήνες κι έτσι ο Νεϊμάρ δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος ενόψει του Copa America στις Ηνωμένες Πολιτείες το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο γιατρός της «Σελεσάο», Λάσμαρ. 

«Είναι πολύ νωρίς, δεν έχει νόημα να παρακάμψει βήματα για να ανακάμψει. Η προσδοκία μας είναι ότι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αρχή του ευρωπαϊκού ημερολογίου του 2024, που είναι ο Αύγουστος», είπε στο Rádio 98.

Αυτή είναι η πρώην του Νεϊμάρ που έβγαλε στη φόρα μηνύματα του Μέσι (pics)
SPORT+

20:35 - 09.12.2023

Αυτή είναι η πρώην του Νεϊμάρ που έβγαλε στη φόρα μηνύματα του Μέσι (pics)

Άνω - κάτω έγινε η ζωή του Μέσι και αφορμή στάθηκε η διαρροή μηνυμάτων του με δημοφιλή influencer, την οποία ζητούσε να γνωρίσει. Ποια είναι, όμως, η Φερνάντα Κάμπος που έβαλε... φωτιά στα προσωπικά του Αργεντίνου;

Ετσι, ο Νεϊμάρ θα απουσιάσει από το μεγάλο τουρνουά, όπου έχει βρεθεί σε δύο τελικούς έναν χαμένο από την Αργεντινή και μία κατάκτηση τροπαίου το 2019.