Ένταση μεταξύ Φίλκρουγκ και Ρούντιγκερ στην προπόνηση της Γερμανίας! (vid)

Ένταση μεταξύ Φίλκρουγκ και Ρούντιγκερ στην προπόνηση της Γερμανίας! (vid)

Sportal newsroom 21:57 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 10.06.2024

Οι κάμερες των γερμανικών ΜΜΕ κάλυψαν την προπόνηση και φάνηκε ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης και ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ να εμπλέκονται σε καυγαδάκι.

Η γερμανική Bild προειδοποίησε νωρίτερα για ένα εντυπωσιακό γεγονός που συνέβη στην προπόνηση της εθνικής στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Euro 2024.

Ποιο ήταν αυτό; Στην τελευταία προπόνηση, ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης Ρούντιγκερ και ο φορ της Ντόρτμουντ Νίκλας Φίλκρουγκ, τσακώθηκαν στη διάρκεια της άσκησης για τα τελειώματα φάσεων. Όλα αυτά συνέβησαν σε μια προπόνηση, ανοιχτή για το κοινό με 4.000 οπαδούς στις εξέδρες.

Σύμφωνα πάντα με την Bild, η αψιμαχία σημειώθηκε όταν ο Ρούντιγκερ άρπαξε τον Φίλκρουγκ και τον έριξε στο έδαφος.

Στη συνέχεια, ο επιθετικός της Ντόρτμουντ σηκώθηκε για να επιπλήξει τον παίκτη της Μαδρίτης για την πράξη του και οι δύο άρχισαν να σπρώχνουν ο ένας τον άλλον, χρειάστηκε να τους χωρίσει ο Σάντρο Βάγκνερ, ο βοηθός προπονητή.

Το προπονητικό επιτελείο κατάφερε να ηρεμήσει τα πράγματα και τους έδιωξε σε διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά και πάλι ο ένας έλεγε κουβέντες στον άλλον.

Δείτε το περιστατικό

Ένας εκνευρισμός που θα μπορούσε να είναι η συνέχεια του τελικού του Champions League. Η ένταση διατηρήθηκε μέχρι το διάλειμμα για νερό, οπότε και ο Ρούντιγκερ χειροκρότησε ειρωνικά τον Φίλκρουγκ.

Η Bild έχει επισημάνει ότι οι δύο παίκτες έχουν εξαιρετική σχέση, διότι ξεκίνησαν μαζί από τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας. Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει ότι ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του στα αποδυτήρια.

Ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε αιτία ν’ αποφευχθεί το μεμονωμένο επεισόδιο.

Ώρες μετά το περιστατικό, ο Ρούντιγκερ θέλησε να σβήσει το θέμα αναδημοσιεύοντας ανάρτηση του Φίλκρουγκ. Ο φορ της Ντόρτμουντ ανέβασε μια φωτογραφία από την προπόνηση, με τον στόπερ της Ρεάλ, ο οποίος την αναδημοσίευσε με μερικά emoticon χαμογελαστών προσώπων. Με αυτόν τον τρόπο, θέλησε να δείξει πως ό,τι έγινε στο γήπεδο, έμεινε στο γήπεδο και ότι όλα ανήκουν στο παρελθόν.