Φαν Ντάικ: «Απολογήθηκα αμέσως μετά το ματς, δέχομαι την απόφαση της επιτροπής»

Φαν Ντάικ: «Απολογήθηκα αμέσως μετά το ματς, δέχομαι την απόφαση της επιτροπής»

Δημήτρης Χούπης 21:41 - 08.09.2023

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ με ανάρτησή του στο Instagram ζήτησε συγγνώμη για την κόκκινη και τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή, ενώ δέχτηκε την τιμωρία που του έδωσε η FA.

Η Λίβερπουλ στην τρίτη αγωνιστική έκανε μια επική ανατροπή επί της Νιούκαστλ, όντας με δέκα παίκτες από το 28ο λεπτό. Ο παίκτης που αποβλήθηκε ήταν ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός ανέτρεψε τον Ίσακ και ο διαιτητής του παιχνιδιού, Τζον Μπρουκς του έβγαλε κατευθείαν κόκκινη κάρτα. 

Η απόφαση αυτή έκανε έξαλλο τον στόπερ των «κόκκινων», αρχίζοντας τα... γαλλικά προς τον διαιτητή του αγώνα. Η συμπεριφορά του είχε αποτέλεσμα να δεχτεί τιμωρία από τη FA, η οποία του έδωσε πρόστιμο 100.000 λιρών (116.000 ευρώ), ενώ του έδωσε ποινή μιας παραπάνω αγωνιστικής. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το ματς της Λίβερπουλ με τη Γουλβς στο Molineux. Υπενθυμίζεται ότι έχασε ήδη τον αγώνα με την Άστον Βίλα

Μετά την απόφαση της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο διεθνής στόπερ έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία ανέφερε πως δέχεται την τιμωρία του. Ενώ υποστήριξε πως απολογήθηκε αμέσως μετά τον αγώνα

«Μετά τη σημερινή ανακοίνωση, θα ήθελα να κάνω ξεκάθαρο ότι δέχομαι απόλυτα την απόφαση της επιτροπής. Ήταν η πρώτη κόκκινη κάρτα που δέχθηκα στην καριέρα μου στη Λίβερπουλ κι άφησα την αγανάκτησή μου να υπερισχύσει σε μία έντονη και θερμή στιγμή.

Απολογήθηκα αμέσως μετά το παιχνίδι στους αξιωματούχους του αγώνα και ανέλαβα την πλήρη ευθύνη. Προχωράμε. Θα συνεχίσω να στηρίζω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ», έγραφε αναλυτικά η ανάρτησή του.