Δείτε βίντεο: Ο Φαν Ντάικ ρωτάει τον διαιτητή αν είναι... πιωμένος

Φαν Ντάικ

i

© PrtScr

Δείτε βίντεο: Ο Φαν Ντάικ ρωτάει τον διαιτητή αν είναι... πιωμένος

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:14 - 24.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 24.12.2023

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ φάνηκε αρκετά εξοργισμένος με μία απόφαση του διαιτητή Κρις Κάβανα στο ντέρμπι Λίβερπουλ - Άρσεναλ

Στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Premier League, Λίβερπουλ και Άρσεναλ κοντραρίστηκαν στο Άνφιλντ κι έμειναν ισόπαλες (1-1).

Σε μία αναμέτρηση που τα είχε σχεδόν όλα, οι «κανονιέρηδες» ήταν ανώτεροι στο ξεκίνημα και προηγήθηκαν με τον Γκάμπριελ πολύ νωρίς, στο 4ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο ημίωρο με τον Σαλάχ.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ είχαν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Κρις Κάβανα, με αποκορύφωμα τη φάση στο 20ο λεπτό, όπου ο Μάρτιν Έντεγκααρντ μπλόκαρε την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής σε προσπάθεια του Μοχάμεντ Σαλάχ, ωστόσο δεν καταλογίστηκε ποτέ πέναλτι.

Η νευρικότητα των γηπεδούχων ήταν αρκετά μεγάλη, ενώ σε κάποια φάση ο τηλεοπτικός φακός «έπιασε» τον Φαν Ντάικ να τα... χώνει στον ρέφερι με μία τρομερή ατάκα. Συγκεκριμένα, σε ένα φάουλ κοντά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Ολλανδός στόπερ έμεινε έκπληκτος και ρώτησε τον Κάβανα εάν είναι... πιωμένος.

Επιβεβαίωσε τη ζημιά του Τσιμίκα ο Κλοπ: «Θα έδινα την κλείδα μου για να γίνει καλά...»

Στήριξη στον τραυματία, Κώστα Τσιμίκα, έδωσε ο προπονητής του, Γιούργκεν Κλοπ, μιλώντας μετά το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ. Ο Γερμανός στην ουσία επιβεβαίωσε μέσα από αυτή τη δήλωση τη ζημιά που υπέστη ο Έλληνας αμυντικός.

«Εγώ θα έδινα ευχαρίστως την κλείδα μου αν ήταν να γίνει καλά και πάλι ο Κώστας», δήλωσε συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου