Ενδιαφέρον από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για Κουτίνιο (vid)

Φελίπε Κουτίνιο

i

©Print Screen

Ενδιαφέρον από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για Κουτίνιο (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:04 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:54 - 04.04.2023

Έντονο ενδιαφέρον από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για τον αστέρα της Άστον Βίλα, Φελίπε Κουτίνιο, σύμφωνα με το Football Insider.

Ο Φελίπε Κουτίνιο έχει αβέβαιο το μέλλον του στο Villa Park μετά από μια κακιά σεζόν στην οποία αγωνίστηκε να κάνει αντίκτυπο. Σύμφωνα με το Football Insider, λέγεται ότι ένας σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας κάνει τεράστια προσφορά για να δελεάσει τον Βραζιλιάνο. 

Θεωρείται ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ομάδα της Βίλα και αυτό καθιστά πολύ δύσκολο για αυτούς να τον ξεφορτωθούν στο καλοκαιρινό παράθυρο των μεταγραφών. Η Βίλα θα μπορούσε κάλλιστα να αφήσει τον 30χρονο να πάει για μια αμοιβή «ευκαιρίας» για να τον βγάλει από το μισθολογικό της κόστος. Οι μέτοχοι των «Μίντλαντς» μετέτρεψαν τον αρχικό δανεισμό του Κουτίνιο από την Μπαρτσελόνα την περασμένη σεζόν σε μόνιμη συμφωνία το περασμένο καλοκαίρι.

Πρώην θρύλος της Λίβερπουλ αποθέωσε τον Τσιμίκα: «Ήταν τυχερός ο Γκουαρδιόλα που δεν ήμουν εγώ, θα δεχόμουν τιμωρία 10 αγωνιστικών»
PREMIER LEAGUE

16:34 - 04.04.2023

Πρώην θρύλος της Λίβερπουλ αποθέωσε τον Τσιμίκα: «Ήταν τυχερός ο Γκουαρδιόλα που δεν ήμουν εγώ, θα δεχόμουν τιμωρία 10 αγωνιστικών»

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, Τζον Όλντριτζ, σχολίασε το περιστατικό με τον πανηγυρισμό του Πεπ Γκουαρδιόλα μπροστά στον Κώστα Τσιμίκα και έδωσε τα εύσημα στον Έλληνα μπακ για τη συμπεριφορά του. Παράλληλα δήλωσε πως αν ήταν αυτός στη θέση του, θα έπαιρνε τιμωρία 10 αγωνιστικών.

Αλλά έχει αποδειχθεί κακή σχέση ποιότητας τιμής για τον σύλλογο. Ο πρώην αστέρας της Λίβερπουλ έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στην Premier League αυτή τη σεζόν και έχει κάνει μόνο επτά εμφανίσεις ως βασικός στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας, στο αγγλικό πρωτάθλημα σε 22 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. 

Αυτή τη στιγμή είναι εκτός με τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο που τον κράτησε εκτός των τελευταίων πέντε αγώνων πρωταθλήματος της Άστον Βίλα. Το τρέχον συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τους «χωριάτες» ισχύει μέχρι το 2026, αλλά θα μπορούσε να αποχωρήσει πρόωρα αυτό το καλοκαίρι.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει απολαύσει επιτυχίες στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, όπου πραγματοποίησε 201 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 54 γκολ και δίνοντας 45 ασίστ.

Την περασμένη σεζόν στην ομάδα του Μπέρμιγχαμ, ο Κουτίνιο σημείωσε πέντε γκολ και έδωσε τρεις ασίστ σε 19 εμφανίσεις στην Premier League μετά την άφιξή του ως δανεικός τον Ιανουάριο. Αλλά η θητεία του στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας ήταν λιγότερο καρποφόρα αυτή τη φορά και αυτή τη σεζόν έχει εμφανιστεί στο αρχικό σχήμα του Ουνάι Έμερι μόνο επτά φορές.