Ανακοίνωσε τον Τζέκο η Φενέρμπαχτσε

Έντιν Τζέκο

i

©FenerbahceFC

Ανακοίνωσε τον Τζέκο η Φενέρμπαχτσε

Sportal newsroom 21:07 - 22.06.2023

Ο Έντιν Τζέκο έγινε και επίσημα παίκτης της Φενέρμπαχτσε, αφού ανακοινώθηκε από την τουρκική ομάδα.

Ο Έντιν Τζέκο μετά από δύο χρόνια στην Ίντερ αποχώρησε για να πάρει μεταγραφή στη Φενέρμπαχτσε. Από την οποία και ανακοινώθηκε σήμερα (22/6). Ο Βόσνιος είχε φτάσει νωρίτερα στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. 

Η τουρκική ομάδα μάλιστα βρήκε έναν ωραίο τρόπο για να παρουσιάσει τη νέα της προσθήκη. Συγκεκριμένα έδειξε όλες τις πόλεις και τα γήπεδα που έχει παίξει, από το Σαράγιεβο μέχρι το Μιλάνο που βρισκόταν τελευταία. Στο τέλος κατέληξε στην Κωνσταντινούπολη, όπου και εμφανίστηκε ο Βόσνιος να πίνει τσάι και την ώρα που υπέγραφε το συμβόλαιό του τραγουδούσε. 

Παράλληλα έδωσε και το πρώτο του μήνυμα προς τους οπαδούς της Φενέρ, «Γεια σε όλη την οικογένεια της Φενέρμπαχτσε, χαίρομαι που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να σας δω όλους», ήταν τα λόγια του πρώην επιθετικού της Ίντερ. 

Ο Βόσνιος φορ ξεκίνησε την καριέρα του από Ζελιέζνιτσαρ και από εκεί πήρε μεταγραφή για την Τέπλιτσε. Οι καλές του εμφανίσεις έκαναν τη Βόλφσμπουργκ να τον αποκτήσει, με την οποία μάλιστα κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα τη σεζόν 2009-10. 

Από εκεί πήρε μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Σίτι με την οποία αγωνίστηκε για τεσσεράμισι χρόνια. Μέσα σε αυτά τα χρόνια ο Βόσνιος κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, και ένα FA Cup. Το καλοκαίρι του 2015 μετακινήθηκε στην Ιταλία για χάρη της Ρόμα. Με την οποία μέτρησε 119 γκολ και 46 ασίστ. Το 2022 πήρε μεταγραφή για άλλη ομάδα της Ιταλίας και συγκεκριμένα στην Ίντερ