Η «οβίδα» του Μαντραγκόρα χάρισε στη Φιορεντίνα προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην Αταλάντα

Φιορεντίνα - Αταλάντα

i

© PrtScr

Η «οβίδα» του Μαντραγκόρα χάρισε στη Φιορεντίνα προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην Αταλάντα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:57 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 03.04.2024

Η Φιορεντίνα επικράτησε της Αταλάντα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου Ιταλίας (1-0), με τη «ζωγραφιά» του Μαντραγκόρα να κρίνει την αναμέτρηση.

Η Φιορεντίνα έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας, ωστόσο όλα θα κριθούν στη ρεβάνς!

Στον πρώτο ημιτελικό εντός έδρας κόντρα στην Αταλάντα, η ομάδα της Φλωρεντίας πανηγύρισε τη νίκη (1-0) χάρη στο τρομερό γκολ του Μαντραγκόρα.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι «Βιόλα» πίεσαν από το ξεκίνημα, είχαν τον έλεγχο κι έψαχναν το τέρμα που θα τους έδινε το προβάδισμα.

Στο 31ο λεπτό, αυτή η υπεροχή απέδωσε... καρπούς. Ο Μαντραγκόρα υποδέχτηκε την μπάλα έξω από την περιοχή, βρήκε τον χώρο που ήθελε και με μία άπιαστη σουτάρα με το αριστερό άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη το σκηνικό του ματς παρέμεινε ίδιο. Η Αταλάντα προσπαθούσε να βρει τους κατάλληλους χώρους στην επίθεση και να δημιουργήσει κινδύνους, όμως η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων πήρε... άριστα.

Στο 67΄ η Αταλάντα δημιούργησε τη μεγαλύτερή της ευκαιρία με τον Μίτσελ Μπάκερ, ο οποίος δοκίμασε το σουτ από πλεονεκτική θέση κι αστόχησε.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα και πλέον η Φιορεντίνα καλείται να υπερασπιστεί αυτό το σκορ πρόκρισης στη ρεβάνς του Μπέργκαμο, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 24 Απριλίου.

«Η Λάτσιο ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:44 - 03.04.2024

«Η Λάτσιο ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη»

Σύμφωνα με ιταλικό Μέσο η Λάτσιο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη και όπως υποστηρίζει οι Ρωμαίοι έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τον 24χρονο Έλληνα επιθετικό.

Θυμίζουμε πως στον άλλον ημιτελικό, η Γιουβέντους επικράτησε 2-0 της Λάτσιο χάρη στα γκολ των Κιέζα (50') και Βλάχοβιτς (64') και η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας είναι στο... τσεπάκι της.