Φουντώνουν οι φήμες για αποχώρηση Κόντε - Πρώην προπονητής Ολυμπιακού υποψήφιος

Μάρκο Σίλβα

i

© Intime

Φουντώνουν οι φήμες για αποχώρηση Κόντε - Πρώην προπονητής Ολυμπιακού υποψήφιος

Θάνος Λυμπερόπουλος • 09:35 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Σε πολύ δύσκολη θέση φαίνεται να βρίσκεται ο Αντόνιο Κόντε, με έναν γνώριμο προπονητή στα ελληνικά γήπεδα να περιμένει στη γωνία

Η Τότεναμ περνάει δύσκολες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της από την Μίλαν στο Champions League κι οι σχέσεις του Αντόνιο Κόντε με την διοίκηση της αγγλικής ομάδας δεν πάνε πολύ καλά. Τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης θεωρούν δεδομένο ότι με το τέλος της σεζόν ο Ιταλός τεχνικός θα αποχωρήσει απ' το Λονδίνο ύστερα από δύο χρόνια.

Παράλληλα, ο ιθύνων των «σπιρουνιών», Ντάνιελ Λίβι, έχει ως πρώτο υποψήφιο για το πάγκο της ομάδας του τον Λουίς Ενρίκε. Ωστόσο, ο Ισπανός δύσκολα θα πειστεί να αναλάβει τα ηνία. Για αυτό το λόγο ένας παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, Μάρκο Σίλβα, έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα. 

Ο Μάρκο Σίλβα που πλέον προπονεί την Φούλαμ, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, με μπάτζετ λιγότερο από αυτό που έχουν οι περισσότερες του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην 8η θέση με 39 βαθμούς, σε απόσταση αναπνοής απ' τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. 

Στον Ολυμπιακό ήρθε τη σεζόν 2015-16 κι έμεινε μια χρονιά κατακτώντας το πρωτάθλημα με μεγάλη διαφορά. Σημείωσε σημαντικές νίκες στην Ευρώπη αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς για προσωπικούς λόγους που έγιναν δεκτοί απ' την ΠΑΕ