Η Φράιμπουργκ νίκησε την Βόλφσμπουργκ και παρέμεινε ζωντανό το όνειρο για το Champions League
i

©Photo by Helge Prang/Getty Images

Η Φράιμπουργκ νίκησε την Βόλφσμπουργκ και παρέμεινε ζωντανό το όνειρο για το Champions League

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:30 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 19.05.2023

Χάρη στα γκολ των Πέτερσεν και Γκούντερ, η Φράιμπουργκ επικράτησε κόντρα στη Βόλφσμπουργκ για την 33η αγωνιστική της Bundesliga, και παρέμεινε στη μάχη της τετράδας.

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Φράιμπουργκ, καθώς επικράτησε με 2-0 κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, για την 33η αγωνιστική της Bundesliga και παρέμεινε στη μάχη της τετράδας. 

Ο Τσάμπι Αλόνσο απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την Τότεναμ ή τη Ρεάλ Μαδρίτης
BUNDESLIGA

16:59 - 17.05.2023

Ο Τσάμπι Αλόνσο απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την Τότεναμ ή τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο, κλήθηκε να σχολιάσει το ενδιαφέρον της Τότεναμ και της Ρεάλ Μαδρίτης για τον ίδιο και απάντησε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τη Γερμανική ομάδα.

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε έμεινε ζωντανή για την έξοδο στο Champions League, όπου πλέον βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 59 βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» έμειναν πίσω στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.  

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να μην κάνουν κάποια αξιόλογη φάση. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 71' με τον Γκούντερ μετά από την ασίστ του Ζάλαϊ. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Φράιμπουργκ βρήκε και δεύτερο τέρμα στο ματς με τον Πέτερσεν. Ο Ζάλαϊ βρήκε τον Γερμανό επιθετικό με μια γλυκιά πάσα, και αυτός με σουτ μέσα από τη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 

Στο 80’ ο Πέτερσεν έκανε το 3-0, αλλά η χαρά κράτησε για λίγο, καθώς το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Χέφνερ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ με δέκα παίκτες.