Φρόιντφελντ στους διαιτητές: «Αποφύγετε τις επαφές με τους συλλόγους, ενημερώστε την ΚΕΔ για τα πάντα»

Πίτερ Φρόιντφελντ

i

Photo by Phil Cole/Getty Images/Ideal Images

Φρόιντφελντ στους διαιτητές: «Αποφύγετε τις επαφές με τους συλλόγους, ενημερώστε την ΚΕΔ για τα πάντα»

Sportal newsroom 10:04 - 30.11.2023

Ο Πίτερ Φρόιντφελντ συστήθηκε στους διαιτητές του ελληνικού πρωταθλήματος και με μήνυμα που τους έστειλε και μεταξύ άλλων τους ζήτησε να αποφεύγουν τις επαφές με τους συλλόγους ή τους εκπροσώπους τους.

Ο Πίτερ Φρόιντφελντ είναι με κάθε επισημότητα ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Από τη Σουηδία που βρίσκεται ο νέος αρχιδιαιτητής συστήθηκε στους διαιτητές και τους βοηθούς με μήνυμα που τους έστειλε και μεταξύ άλλων τους ζήτησε να αποφεύγουν τις επαφές με τους συλλόγους ή τους εκπροσώπους τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Φρόιντφελντ στην επιστολή του:

«Αγαπητοί διαιτητές και βοηθοί διαιτητές στη Super League 1,

Είχα ήδη τη χαρά να γνωρίσω όλους τους διαιτητές μέσα από τις συναντήσεις των ομάδων μας. Ωστόσο, θα ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να συστηθώ στους βοηθούς διαιτητές.

Το όνομά μου είναι Peter Frojdfeldt και είμαι ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ από τη Σουηδία, ήμουν διαιτητής της FIFA μέχρι το 2008 και μετά ήμουν προπονητής των κορυφαίων διαιτητών της Σουηδίας για πάνω από 10 χρόνια. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω σύντομα από κοντά.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω όλους ότι αν λάβετε οποιαδήποτε παράπονα ή αρνητικά σχόλια από συλλόγους ή εκπροσώπους τους, είτε πριν είτε μετά τους αγώνες, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αμέσως στην ΚΕΔ. Εμείς θα χειριστούμε την επικοινωνία με τους συλλόγους εκ μέρους σας.

Είναι σημαντικό να αποφεύγετε ως μεμονωμένος διαιτητής την άμεση επαφή σε μια τέτοια επικοινωνία με τους συλλόγους ή τους εκπροσώπους τους. Αυτό γίνεται για τη δική σας ασφάλεια και για να είμαστε ενωμένοι ως ενιαία ομάδα διαιτητών.

Τις επόμενες εβδομάδες θα σας παρουσιάσω τη νέα ΚΕΔ.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου αν προκύψει οποιαδήποτε ερώτηση».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }