Φτιάχνουν "κλίμα" οι Ολλανδοί, για "μπλόκο" των οπαδών της ΑΕΚ για το ματς με Άγιαξ

Φτιάχνουν "κλίμα" οι Ολλανδοί, για "μπλόκο" των οπαδών της ΑΕΚ για το ματς με Άγιαξ

Κώστας Τσίλης 21:08 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 19.11.2023

Δημοσιεύματα στα ολλανδικά ΜΜΕ φανερώνουν μια τάση να αξιοποιηθεί το γεγονός πως απαγορεύτηκε στους οπαδούς του Άγιαξ να πάνε στην Μασσαλία, προκειμένου να μην ταξιδέψει κόσμος της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ

Στο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρότι ήταν πολύ υψηλού κινδύνου, έδωσαν κανονικά το παρών εκδρομείς από την Ολλανδία. Και με εξαίρεση μια μικρή εστία έντασης έξω από το γήπεδο κατά την αποχώρηση των φιλοξενούμενων, δεν συνέβη το παραμικρό. Ωστόσο φαίνεται πως οι Ολλανδοί προσπαθούν να φτιάξουν κλίμα, ώστε να υπάρξει "μπλόκο" στο ταξίδι των οπαδών της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ, για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής στις 14 Δεκέμβρη. 

Υπήρξε και τις προηγούμενες μέρες, υπήρξε και σήμερα δημοσίευμα στην Ολλανδία, το οποίο ανέλυε την απόφαση της γαλλικής αστυνομίας να μην επιτρέψει το ταξίδι σε οπαδούς του Άγιαξ στην Μασσαλία για το ματς με την Μαρσέιγ στις 30 του μηνός. Η απόφαση επικαλείται μεταξύ άλλων και την αδελφοποίηση ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ. Όπως βέβαια και τις πληροφορίες πως τουλάχιστον 500 σκληροί χούλιγκαν του Άγιαξ, ετοίμαζαν ταξίδι στη Μασσαλία. 

Πάνω σ' αυτή την απόφαση "πατάει" το δημοσίευμα του ολλανδικού "at5" για να τονίσει πως "δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα είναι ευπρόσδεκτοι οι οπαδοί της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ στις 14 Δεκεμβρίου και αυτό είναι κάτι που μένει να αποφασιστεί". 

Η λογική που ο Αλμέιδα κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, δεν θα αλλάξει ούτε τον Γενάρη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

07:58 - 19.11.2023

Η λογική που ο Αλμέιδα κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, δεν θα αλλάξει ούτε τον Γενάρη

Η ΑΕΚ οδεύει προς τέταρτη μεταγραφική περίοδο με τον Αλμέιδα στον πάγκο και ο τρόπος με τον οποίο πρόκειται να κινηθεί, δεν θα έχει ούτε αλλαγές, ούτε ανατροπές

Μάλιστα παρότι τονίζεται πως οι οπαδοί του Άγιαξ ήταν παρόντες στο αντίστοιχο ματς της Αθήνας, επισημαίνεται πως και οι οπαδοί της Μαρσέιγ είχαν ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για το παιχνίδι του πρώτου γύρου, αλλά τώρα οι Ολλανδοί δεν θα έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται στις εξέδρες του Βελοντρόμ.