Ακόμη μια μεταγραφική βόμβα από τη Γαλατασαράι - Κοντά στην απόκτηση του Παρέδες από τη Παρί

Λεάντρο Παρέδες

i

©printscreen

Ακόμη μια μεταγραφική βόμβα από τη Γαλατασαράι - Κοντά στην απόκτηση του Παρέδες από τη Παρί

Κωνσταντίνος Ζήκος 18:49 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:50 - 10.08.2023

Σε ακόμη μια πολύ εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση φαίνεται πως πλησιάζει η Γαλατασαράι, αφού βρίσκεται «ένα βήμα» από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λεάντρο Παρέδες από την Παρί Σεν Ζερμέν, με 6 εκατομμύρια ευρώ.

To μεταγραφικό «ντεμαράζ» συνεχίζεται για τη πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατασαράι, η οποία δείχνει αποφασισμένη να...αφήσει το στίγμα της στη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Οι Τούρκοι, βρίσκονται πολύ κοντά στη πρόκριση στα playoffs του Champions League, μετά την άνετη εκτός έδρας επικράτηση επί της Ολύμπια στη Λιουμπλιάνα με 3-0. Έχουν και τη διάθεση λοιπόν, αλλά και το χρήμα για να προσελκύσουν παίκτες αυτού του επιπέδου και ο 29χρονος Λεάντρο Παρέδες ανήκει σε αυτή τη κατηγορία.

Οι πληροφορίες του έγκριτου δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρουν ότι η πλευρά της Γαλατασαράι, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με αυτή της Παρί, για ένα ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτή τη πληροφορία, έρχεται και η ενημέρωση της ιταλικής «corello dello sport», που αποκαλύπτει συμφωνία του παίκτη με τη «Γαλατά» για συμβόλαιο 4 ετών, με ετήσιες απολαβές στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η Τούρκοι, έχουν ήδη προχωρήσει σε πέντε μεταγραφικές «βόμβες» , έχοντας υπογράψει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Σεντρίκ Μπακαμπού, τον Κερέμ Ντεμιρμπάι, τον Ανχελίνιο, τον Μάουρο Ικάρντι και τον Γουιλφρίντ Ζαχά. Κινήσεις επιπέδου Champions League, που αποδεικνύουν τις βλέψεις του συλλόγου.

Ο Παρέδες, μετά από το πέρασμα του από την Ιταλία και τη Γιουβέντους, ως δανεικός, επέστρεψε στο Παρίσι και βρίσκεται εκτός πλάνων για την «επόμενη μέρα» της γαλλικής ομάδας. Έχει προηγηθεί και το Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο ο Παρέδες έπαιξε κομβικό ρόλο για την Αργεντινή στον δρόμο για τη κατάκτηση του τροπαίου. Τα 40 εκατομμύρια που είχε δαπανήσει για αυτόν η Παρί τον Ιανουάριο του 2019, φαίνεται πως δεν πρόκειται ποτέ να τα λάβει πίσω, αφού οι αξιώσεις της, τη δεδομένη στιγμή, είναι πολύ μικρότερες.

Η σεζόν 2022-2023 που πέρασε, βρήκε τον Παρέδες, να αγωνίζεται 35 φορές με τα «ασπρόμαυρα» σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας μία φορά. Στη Παρί Σεν Ζερμέν, κατέγραψε 117 συμμετοχές, με 3 γκολ και 10 ασίστ. Έχει περάσει επίσης από Κιέβο Βερόνα, Μπόκα Τζούνιορς, Έμπολι, Ρόμα και Ζενίτ.