Τρομερό σκηνικό στην προπόνηση της Γαλλίας: O Εμπαπέ χλεύασε τον Ντεμπελέ για μια χαμένη ευκαιρία και έλαβε «πληρωμένη» απάντηση (vid)

Τρομερό σκηνικό στην προπόνηση της Γαλλίας: O Εμπαπέ χλεύασε τον Ντεμπελέ για μια χαμένη ευκαιρία και έλαβε «πληρωμένη» απάντηση (vid)

Sportal newsroom 20:48 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 12.09.2023

Ένα φοβερό περιστατικό έλαβε χώρα στην προπόνηση της εθνικής ομάδας της Γαλλίας με πρωταγωνιστές του αστέρες της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ και Ουσμάν Ντεμπελέ.

Η εθνική ομάδα της Γαλλίας συνεχίζει να προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα της και σε αυτό το πλαίσιο ο Ντεσάν στην προπόνηση της Δευτέρας (12/9) διοργάνωσε ένα παιχνίδι τεσσάρων τερμάτων για να δουλέψουν οι παίκτες του στην ταχύτητα και την ακρίβεια. 

Σε αυτό, οι Κιλιάν Εμπαπέ και Ουσμάν Ντεμπελέ έκλεψαν την παράσταση τόσο με την απόδοση τους όσο και με την... κόντρα τους, η οποία ξεκίνησε όταν ο Ντεμπελέ έχασε μια κλασσική ευκαιρία και ο Εμπαπέ που ήταν δίπλα του άρχισε να γελάει και να τον δείχνει με το δάχτυλο.

Ωστόσο, ο Εμπαπέ έλαβε μια «πληρωμένη απάντηση» λίγο αργότερα, καθώς ο Ντεμπελέ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, ντριμπλάροντας του Καμαβινγκά και Ουπαμεκανό. Και με το που είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα έψαξε τον Εμπαπέ για να πανηγυρίσει στο πρόσωπό του.

Αν μη τι άλλο αυτό δείχνει πως οι δύο παίκτες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και υπάρχει μεγάλη αρμονία μεταξύ τους τόσο όταν αγωνίζονται με το εθνόσημο στο στήθος όσο και όταν παίζουν με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.