Το βίντεο με την απορία των Μπακασέτα και Πογέτ - Οι Γεωργιανοί επιμένουν στα μυθεύματα πως οι διεθνείς δεν ρώτησαν τον προπονητή για τη βόλτα

Το βίντεο με την απορία των Μπακασέτα και Πογέτ - Οι Γεωργιανοί επιμένουν στα μυθεύματα πως οι διεθνείς δεν ρώτησαν τον προπονητή για τη βόλτα

Γιώργος Σακελλαρίου 19:49 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:52 - 25.03.2024

Συνεχίζουν την προσπάθεια αποσυντονισμού της Εθνικής οι Γεωργιανοί. Το βίντεο με την απορία των Πογέτ, Μπακασέτα στην ερώτηση που τέθηκε για... βόλτα χωρίς άδεια από τον προπονητή.

Οι Γεωργιανοί δίνουν συνέχεια σε μυθεύματα και προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα στην Εθνική Ελλάδας μία μέρα πριν τον τελικό για την πρόκριση στο Euro. Υποστηρίζοντας ότι τέσσερις διεθνείς έφυγαν από το ξενοδοχείο χωρίς να ρωτήσουν τον Γκουστάβο Πογέτ...

Σε ανάρτηση πριν μερικές ώρες σε επίσημο λογαριασμό της Γεωργίας με 104.000 ακόλουθους, αναφέρθηκε ότι οι Τσιμίκας, Παυλίδης, Μπακασέτας, Μαυροπάνος έφυγαν από το ξενοδοχείο για να γευματίσουν κι επέστρεψαν συνέχεια ανενόχλητοι στο ξενοδοχείο.

Ο Μπακασέτας στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για το θέμα και αν έχει να κάνει κανένα σχόλιο. «Τι να σχολιάσω;» απόρησε ο αρχηγός της Εθνικής. Απορημένος τον κοιτούσε δίπλα του και ο Γκουστάβο Πογέτ. Την ίδια στιγμή ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Εθνικής Μιχάλης Τσαπίδης έλεγε «κανένα σχόλιο» και ότι «δεν συνέβη τίποτα». Ο Μπακασέτας δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να κρυφτεί κι έλεγε και στον Πογέτ και στον Τσαπίδη «περίμενε, περίμενε, τι να σχολιάσω;».

Στον ίδιο λογαριασμό της Γεωργίας, λοιπόν, υπήρξε ανάρτηση με βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου και την επίμαχη ερώτηση στον Μπακασέτα. Το βίντεο συνοδεύτηκε από ιμότζι με γέλια, κλειστό μάτι και το εξής κείμενο: «“Κανένα σχόλιο!”. Η αντίδραση της ελληνικής ομάδας και του αρχηγού όταν έμαθαν στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, ότι οι παίκτες τους έφυγαν από τη συνάντηση στο κέντρο της πόλης μια μέρα πριν τον τελικό χωρίς να ρωτήσουν τον προπονητή.

Ωστόσο, στα αποκλειστικά ενημερωτικά δημοσιεύματά μας, ο εκπρόσωπος έλεγε “τίποτα τέτοιο δεν συνέβη”».

Δείτε το βίντεο με την ανάρτηση των Γεωργιανών, αλλά και το απόσπασμα από τη συνέντευξη Τύπου στο κανάλι της Εθνικής μετά το 18ο λεπτό.