Ο ασυνήθιστος τρόπος της Γερμανίας να ανακοινώνει το ρόστερ της για το Euro 2024 (vid)

Ο ασυνήθιστος τρόπος της Γερμανίας να ανακοινώνει το ρόστερ της για το Euro 2024 (vid)

Κώστας Τόπας 08:30 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:38 - 29.05.2024

Η γερμανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να ανακοινώσει την αποστολή, ενόψει Euro 2024, με έναν ασυνήθιστο τρόπο.

Η Γερμανία αποφάσισε να ανακοινώσει με ασυνήθιστο τρόπο τη λίστα της για το Euro 2024, που θα διεξαχθεί από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου σε γερμανικό έδαφος. Η DFB (Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) θα αποκαλύψει, έναν προς έναν και μέσα από διαφορετικές πλατφόρμες, τους 26 που επιλέχθηκαν από τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, των οποίων η τελική κλήση θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Πέμπτη (16/05).

Συναγερμός στη Γερμανία ενόψει Euro: Τα μέτρα που έχουν παρθεί για την ασφάλεια του κόσμου
EURO 2024

15:39 - 13.05.2024

Συναγερμός στη Γερμανία ενόψει Euro: Τα μέτρα που έχουν παρθεί για την ασφάλεια του κόσμου

Η Γερμανία ετοιμάζεται να λάβει μέτρα σε πιθανές απειλές για την ασφάλεια κατά τη διάρκεια του Euro 2024, με στόχο την προστασία των ομάδων και των φιλάθλων, σε μια περίοδο που υπάρχουν στρατιωτικές συγκρούσεις στην Ουκρανία και τη Λωρίδα της Γάζας.

Το πρώτο όνομα που ήρθε στο φως, στις τηλεοπτικές ειδήσεις ήταν ο Νίκο Σλότερμπεκ, ο νέος φιναλίστ του Champions League με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο 24χρονος σέντερ μπακ ήταν ένας από τους σημαντικότερους στην αναμέτρηση κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν μαζί με τον παρτενέρ του στην άμυνα, τον βετεράνο Ματς Χούμελς, που αναδείχθηκε MVP της ρεβάνς.

Το δεύτερο όνομα που επισημοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες, ήταν του αμυντικού Τζόναθαν Ταχ. Αδιαμφισβήτητος στη σειρά των τριών σέντερ μπακ που πρότεινε ο Τσάμπι Αλόνσο, ο 28χρονος Γερμανοελεφαντοστιανός έχει γίνει ένας από τους βασικούς πυλώνες της αήττητης Λεβερκούζεν τη φετινή σεζόν, τρεις αγώνες μακριά από το τρεμπλ και πετυχαίνοντας ένα πρωτόγνωρο ορόσημο, καθώς ενδέχεται να ολοκληρώσει μια σεζόν χωρίς ήττες. Το κάλεσμά του στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας δημοσιοποιήθηκε, με συγκινητικό τρόπο, από τον «influencer», Ρασίντ Χαμίντ.

Δεν είναι η Ελλάδα: Ποια χώρα κατέκτησε Eurovision και EURO την ίδια χρονιά
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

13:06 - 11.05.2024

Δεν είναι η Ελλάδα: Ποια χώρα κατέκτησε Eurovision και EURO την ίδια χρονιά

Το Μάλμε ετοιμάζεται για τον τελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision και εδώ κάπου ήρθε η ώρα να θυμηθούμε ποια είναι η μοναδική χώρα που έχει κατακτήσει τον διαγωνισμό και το Euro σε μία χρονιά.

Ο τρίτος που επέλεξε ο Νάγκελσμαν θα ανακοινωθεί το απόγευμα της Τρίτης (14/05, 19:30). Και ούτω καθεξής, μέχρι τις 26 του μήνα.