Ο Γκουντογκάν τραυματίστηκε, αποχώρησε κλαίγοντας και υπάρχει κίνδυνος να μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα

Ιλκάι Γκουντογκάν

i

PrtScr

Ο Γκουντογκάν τραυματίστηκε, αποχώρησε κλαίγοντας και υπάρχει κίνδυνος να μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα

Κώστας Τόπας 09:04 - 13.09.2023

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν τραυματίστηκε και με δάκρυα στα μάτια έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τη Γαλλία. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του δεν ήταν ενθαρρυντικά και όπως όλα δείχνουν ο Γερμανός μέσος θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης γι' αρκετό διάστημα.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν αντικαταστάθηκε 25 λεπτά μετά το πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα που η ομάδα του κέρδισε (2-1) στο Ντόρτμουντ το βράδυ της Τρίτης (12/09) με τη Γαλλία. Στο 8ο λεπτό του αγώνα, ο μέσος της Μπαρτσελόνα έδωσε μια εναέρια μονομαχία με τον Αντριάν Ραμπιό και έπεσε στο άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο.

Παρά την επιθυμία του να συνεχίσει στο παιχνίδι, ο Γκουντογκάν αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια. Στη συνέχεια, ο πρώην αρχηγός της νυν πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι, έφυγε από το γήπεδο και μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αν και προσπάθησε, επέλεξε να μην συνεχίσει να παίζει έναν πολύ απαιτητικό αγώνα, παρά το γεγονός ότι ήταν φιλικό.

Οι εξετάσεις του Γερμανού μέσου έδειξαν πως υπέστη σοβαρό τραυματισμό στη λεκάνη. Θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις στη Βαρκελώνη, αλλά όπως φαίνεται θα χρειαστεί να απουσιάσει από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για αρκετό διάστημα. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκουντογκάν είχε υποστεί τον ίδιο τραυματισμό τη σεζόν 2013/14, όσο ήταν στη Ντόρτμουντ και χρειάστηκε να μείνει μακριά από τα γήπεδα για 429 ημέρες.