Ο Γιακουμάκης αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Ατλάντα με τη Φιλαδέλφεια

Γιώργος Γιακουμάκης

i

©PrtScr

Ο Γιακουμάκης αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Ατλάντα με τη Φιλαδέλφεια

Κώστας Τσιακλής 11:11 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 03.07.2023

Πρόβλημα φαίνεται να προκύπτει στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ αφού ο Γιώργος Γιακουμάκης αποχώρησε με ενοχλήσεις από τον αγώνα κόντρα στη Φιλαδέλφεια.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελα ο Γιώργος Γιακουμάκης στην αναμέτρηση της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με τη Φιλαδέλφεια. Ο Έλληνας επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ λοιπόν υποδέχθηκε τη Φιλαδέλφια στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του MLS. Ο Γιώργος Γιακουμάκης βρισκόταν κανονικά στην ενδεκάδα των γηπεδούχων ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το παιχνίδι.

Αυτό γιατί ο Έλληνας επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στο 30’ και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Μιγκέλ Μπέρι να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας κάνει λόγο ότι το πρόβλημα του Γιακουμάκη εντοπίζεται στον ιγνυακό τένοντα. Εννοείται ότι θα ακολουθήσουν περαιτέρω εξετάσεις για να φανεί αν όντως υπάρχει θέμα και αν ναι, τότε πόσο καιρό θα τεθεί νοκ-άουτ ο 28χρονος φορ.

Ο Γιακουμάκης βρίσκεται στην Ατλάντα από τον Φεβροουάριο και διανύει ένα πολύ καλό εξάμηνο αφού σε 15 εμφανίσεις μετράει δέκα τέρματα. Μάλιστα τον περασμένο Μάιο ο Έλληνας διεθνής είχε αναδειχθεί ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας αφού είχε καταγράψει τέσσερα τέρματα σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Για την ιστορία, η αναγκαστική αλλαγή του Γιακουμάκη δεν επηρέασε ιδιαίτερα την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε της αντιπάλου της με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Τιάγκο Αλμάντα ενώ στο 79’ ο Μπρούκς Λένον έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του.

Με τη νίκη της αυτή η Ατλάντα ανέβηκε στην 9η θέση του πρωταθλήματος με 32 βαθμούς. Από την άλλη η Φιλαδέλφεια παρέμεινε στους 34 βαθμούς και υποχώρησε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Μόντρεαλ ενώ η Φιλαδέλφεια θα ταξιδέψει στο Λος Άντζελες για να παίξει τους Γκάλαξι.