Γιακουμάκης: «Φρένο» στα σενάρια της πώλησής του από τον Ποστέκογλου
i

Γιακουμάκης / ©intime

Γιακουμάκης: «Φρένο» στα σενάρια της πώλησής του από τον Ποστέκογλου

Sportal newsroom 17:09 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 17.01.2023

Στις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Γιακουμάκη να συνεχίζει στην ιαπωνική, Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς, βάζει φρένο ο προπονητής της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου.

Τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει δει το όνομά του να συνδέεται με πολλές ομάδες. Από τη Σαμντόρια και την Μπορντό μέχρι την ιαπωνική Ουράβα και την Ατλάντα του MLS.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν φαίνεται να υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Σέλτικ, με αποτέλεσμα να μιλάει με ομάδες, που έχουν δείξει ενδιαφέρον. 

Στη συνέντευξη τύπου που έκανε ο τεχνικός της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου, πριν τον αγώνα με τη Σεντ Μίρεν, ρωτήθηκε για το μέλλον του Γιακουμάκη. Από τη μεριά του ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός απάντησε πως μέχρι το τέλος του χειμερινού μεταγραφικού παραθύρου δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο ρόστερ.

«Δεν έχω κάποια νεότερη ενημέρωση, τα πράγματα είναι λίγο πολύ τα ίδια. Ο εκτελεστικός διευθυντής Μάικλ Νίκολσον ασχολείται με αυτό το ζήτημα. Ουδείς φεύγει, ουδείς έρχεται. Είναι προφανές πως θα υπάρχουν σενάρια αλλά από τη δική μου οπτική γωνία -προς το παρόν- δεν υπάρχει κάτι. Με το να αποκτήσουμε τρεις παίκτες νωρίς, βρισκόμαστε τον Ιανουάριο σε μία πλεονεκτική θέση. Αν τύχει και χάσουμε παίκτες δεν θα μας πιάσει πανικός για να καλύψουμε άμεσα το κενό τους», ήταν τα λόγια του Ποστέκογλου.