Γιορίς: «Είχα μάθει τους δρόμους του Λος Άντζελες από το GTA 5 στο PlayStation»

Ούγκο Γιορίς

i

PrtScr

Γιορίς: «Είχα μάθει τους δρόμους του Λος Άντζελες από το GTA 5 στο PlayStation»

Κώστας Τόπας 10:12 - 02.03.2024

Χάρη στη βοήθεια του βιντεοπαιχνιδιού Grand Theft Auto, ο Ούγκο Γιορίς τόνισε πως ήξερε τα πάντα για τος Λος Άντζελες προτού πατήσει το πόδι του εκεί για πρώτη φορά.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Γαλλίας, Ούγκο Γιορίς πανηγύρισε τη νίκη στο ντεμπούτο του στο Major League Soccer καθώς η Los Angeles FC νίκησε 2-1 τους Seattle Sounders στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Ο Γάλλος κίπερ, μετακόμισε στο Λος Άντζελες από την Τότεναμ τον Δεκέμβριο και πλέον στα 37 του απολαμβάνει μια νέα πρόκληση στην πλούσια καριέρα του.

Μετά από 12 σεζόν στην Τότεναμ, ο Γιορίς ένιωσε την ανάγκη για αλλαγή σκηνικού και ηπείρου. Έμεινε στο ράφι στα «σπιρούνια» στην αρχή της σεζόν, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 μετακόμισε στις ΗΠΑ και όπως ο ίδιος τόνισε δεν θα χρειαστεί καν να βρει κάποιον για τον ρόλο του καθοδηγητή στο Λος Άντζελες, καθώς γνώριζε όλους τους δρόμους του, ακόμα κι όταν δεν είχα πατήσει το πόδι του εκεί για πρώτη φορά στη ζωή του. Πώς; Χάρη στο GTA στο PlayStation.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «L'Équipe», ο 37χρονος πορτιέρε αποκάλυψε ότι το διάσημο βιντεοπαιχνίδι που διαδραματίζεται στο Λος Σάντος, μια φανταστική πόλη εμπνευσμένη από το Λος Άντζελες, του χρησίμευσε πολύ για να μάθε τα πάντα σχετικά με αυτό.

«Το Λος Άντζελες είναι σινεμά, Dr. Dre και GTA», εκμυστηρεύεται ο Γιορίς. Έπαιξα τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι, στο PlayStation, που ένιωσα ότι ήξερα τέλεια μέρη στην πόλη χωρίς να έχω πάει ποτέ εκεί…», οι θαυμαστές του παιχνιδιού θα καταλάβουν.