Ο Γκάτι ξελάσπωσε τη Γιουβέντους η οποία «αγκαλιάζει» την τετράδα

Ο Γκάτι ξελάσπωσε τη Γιουβέντους η οποία «αγκαλιάζει» την τετράδα

Δημήτρης Χούπης 23:40 - 07.04.2024

Η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 της Φιορεντίνα για την 31η αγωνιστική της Serie A και αρχίζει να... αγκαλιάζει την τετράδα.

Νίκη εδραίωσης στην τετράδα πήρε η Γιουβέντους, η οποία επικράτησε με 1-0 της Φιορεντίνα. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Τορίνο παραμένει τρίτη και αύξησε τη διαφορά από την 5η θέση στους εφτά βαθμούς, ενώ από την άλλη ο σύλλογος από τη Φλωρεντία είναι 10η με 43 βαθμούς.

Ο Γκάτι έβαλε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 21', ο οποίος με προβολή σε κενή εστία έκανε το 1-0 για την ομάδα του Τορίνο. Στο 32ο λεπτό ο Βλάχοβιτς σκόραρε αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Κάλιαρι - Αταλάντα

Η Κάλιαρι πήρε μια μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στην Αταλάντα και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Συγκεκριμένα, με τους τρεις βαθμούς ανέβηκε στη 13η θέση με τριάντα βαθμούς, έξι περισσότερους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη η Αταλάντα είναι 6η με 50 βαθμούς. Ο Χατζηδιάκος δεν αγωνίστηκε καθόλου στον αγώνα για την Κάλιαρι.

Η ομάδα από το Μπέργκαμο άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Σκαμάκα, αλλά πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο η Κάλιαρι ισοφάρισε στο 42' με τον Αουγκέλο. Το τελικό σκορ για τους γηπεδούχους το έβαλε ο Βιόλα στο 88ο λεπτό, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Βερόνα - Τζένοα

Η Τζένοα πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Βερόνα και τη «βύθισε» στη βαθμολογία, αφού βρίσκεται στη 17η θέση με 27 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη η ομάδα της Γένοβας είναι 12η με 38 βαθμούς.

Το σκορ λοιπόν το άνοιξε η Βερόνα με τον Μπονατσόλι στο 8ο μόλις λεπτό, αλλά ο Εκουμπάν στο 45' ισοφάρισε για την Τζένοα. Ο Γκούντμουνσον διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ