«Τεσσάρα» Ευρώπης με ανατροπή για τη Νάπολι στην έδρα της Μόντσα

«Τεσσάρα» Ευρώπης με ανατροπή για τη Νάπολι στην έδρα της Μόντσα

Δημήτρης Χούπης 18:00 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 07.04.2024

Η Νάπολι επικράτησε με ανατροπή 4-2 της Μόντσα για την 31η αγωνιστική της Serie A και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η Νάπολι επέστρεψε στις νίκες, μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 4-2 της Μόντσα για την 31η αγωνιστική της Serie A. Με τους τρεις βαθμούς οι «παρτενοπέι» ανέβηκαν στην 7η θέση με 48 βαθμούς, δύο λιγότερους από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Αντιθέτως η Μόντσα είναι 11η με 42 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι «πάγωσαν» τη Νάπολι στο 9ο μόλις λεπτό με το γκολ του Τζούριτς, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ωστόσο οι παίκτες του Φεντερίκο Καλτσόνα αντέδρασαν και έχασαν μερικές καλές στιγμές μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς όμως να βρουν ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος οι «παρτενοπέι» πίεσαν και ισοφάρισαν άμεσα, αφού στο 55ο λεπτό ο Οσίμεν με μια δυνατή κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-1.

Φροζινόνε και Μπολόνια έμειναν «άσφαιρες» σε ένα κακό ποιοτικά ματς - Μπήκε αλλαγή ο Λυκογιάννης
SERIE A

15:33 - 07.04.2024

Φροζινόνε και Μπολόνια έμειναν «άσφαιρες» σε ένα κακό ποιοτικά ματς - Μπήκε αλλαγή ο Λυκογιάννης

Η Φροζινόνε έδωσε τον δικό της «τελικό» κόντρα στην Μπολόνια με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της έδινε βαθμολογική... ανάσα, όμως οι δύο ομάδες τα βρήκαν σκούρα στο επιθετικό κομμάτι.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα πεντάλεπτο γεμάτο γκολ. Αρχικά ο Πολιτάνο στο 57' με ένα τρομερό σουτ έκανε το 1-2 για τους «παρτενοπέι» και στο 61' ο Ζιελίνσκι έκανε τρία τα τέρματα της Νάπολι. Ένα λεπτό όμως ο Κολπάνι μείωσε για τη Μόντσα, βάζοντάς την στο παιχνίδι.

Ο Ρασπαντόρι ωστόσο στο 68' έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων, σκοράροντας για το 4-2 της Νάπολι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ