Νέα ήττα για τη Γιουβέντους και αντίο πρωτάθλημα
i

©PrtScr

Νέα ήττα για τη Γιουβέντους και αντίο πρωτάθλημα

Στέλιος Βαρδάκης 23:39 - 12.02.2024

Ελαχιστοποίησε τις ήδη λιγοστές ελπίδες που είχε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που έχασε εντός έδρας από την Ουντινέζε με 1-0. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Λαουτάρο Τζιανέτι.

Είπε αντίο στο πρωτάθλημα η Γιουβέντους!

Η «Μεγάλη Κυρία» γνώρισε την ήττα από την Ουντινέζε σε εντός έδρας αναμέτρηση και πλέον έμεινε 7 βαθμούς πίσω από την Ίντερ και την κορυφή της βαθμολογίας και ενώ μένουν 14 αγωνιστικές για το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, οι «Νερατζούρι» έχουν και ματς λιγότερο.

Αυτό ήταν το 3ο σερί αρνητικό αποτέλεσμα των «ασπρόμαυρων» μετά την ισοπαλία με την Έμπολι και την ήττα από την Ίντερ

Στα του ματς, το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Λαουτάρο Τζιανέτι με προβολή από κοντά στο 25’.

Στην επανάληψη, η Γιουβέντους προσπάθησε να αντιδράσει και μάλιστα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μίλικ στο 60’ όμως το γκολ ακυρώθηκε αφού η μπάλα είχε βγει εκτός ορίων παιχνιδιού νωρίτερα.

Στους 53 βαθμούς και την 2η θέση η Γιουβέντους που πλέον ελαχιστοποιήθηκαν οι πιθανότητές της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Ουντινέζε που προσπαθεί να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Στην 15η θέση ανέβηκε η ομάδα του Γκαμπριέλε Τσιόφι με 22 βαθμούς και βρίσκεται στο +3 από την 18η Βερόνα και τον υποβιβασμό.

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική: