Η Αλ Ουέχντα του Δώνη ηττήθηκε από την Αλ Ιτιχάντ του Μπενζεμά (vids)
i

© prtscr

Η Αλ Ουέχντα του Δώνη ηττήθηκε από την Αλ Ιτιχάντ του Μπενζεμά (vids)

Sportal newsroom 00:15 - 29.08.2023

Δύσκολο ήταν το έργο της ομάδας του Γιώργου Δώνη, που βρέθηκε αντιμέτωπη με την Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά και γνώρισε την ήττα με 3-0.

Ο Γιώργος Δώνης δεν κατάφερε να βάλει «φρένο» στην ασταμάτητη Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά! Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού, Αλ Ουέχντα γνώρισε την ήττα με 3-0 μέσα στην έδρα της από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, που έκανε το 4Χ4.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν είχε συμμετοχή σε κάποιο από τα τρία γκολ της ομάδας του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 42ο λεπτό λόγω τραυματισμού, με τον Ζότα να περνάει στη θέση του.

Συγκεκριμένα, ο Ρομαρίνιο άνοιξε το σκορ στο 63' έπειτα από ασίστ του Καντέ, έπειτα από τέσσερα λεπτά ο Βραζιλιάνος από σκόρερ έγινε δημιουργός και «σέρβιρε» στον Ζότα, που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 73' ο Ρομαρίνιο έδωσε ακόμη μία ασίστ στον Κορνάντο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Γιώργου Δώνη έμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας της Saudi Pro League και στο -12 από την Αλ Ιτιχάντ, που έχει μονιμοποιηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.