Η Μαρσέιγ απέλυσε τον Γκατούζο!

Τζενάρο Γκατούζο

i

©Intime

Η Μαρσέιγ απέλυσε τον Γκατούζο!

Κώστας Τόπας 12:56 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 19.02.2024

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία μεταξύ Μαρσέιγ και Τζενάρο Γκατούζο, με τον Ιταλό τεχνικό να πληρώνει τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα των Μασσαλών το τελευταίο διάστημα

Μετά την ήδη απογοητευτική ισοπαλία κόντρα στη Σαχτάρ (2-2) την περασμένη Πέμπτη (15/02) στον πρώτο αγώνα του Europa League, οι ηγέτες της Μαρσέιγ πίστεψαν ότι ο Τζενάρο Γκατούζο ήταν ακόμα ο προπονητής που μπορούσε να ανατρέψει το κλίμα και διαβεβαίωσαν ότι το ταξίδι στη Μπρεστ δεν θα ήταν καθοριστικό για το μέλλον του.

Όμως οι Μασσαλοί ήταν τόσο αδύναμοι την Κυριακή (18/02) στη Βρετάνη που η ήττα τους με 1-0, έκανε τη θέση του Ιταλού προπονητή να είναι στον «αέρα». Ενώ παίζουν την πρόκρισή τους την Πέμπτη (22/02, 22:00 στο «Βελοντρόμ» εναντίον της Σαχτάρ, αποφάσισαν να χωρίσουν τώρα τους δρόμους τους με τον Γκατούζο, ο οποίος έφτασε στα τέλη Σεπτεμβρίου για να διαδεχτεί τον Μαρθελίνο.

Ο Γκαλτιέ φαβορί για τον πάγκο

Εκείνη την εποχή, ο Ζακ Αμπορντοναντό είχε αναλάβει ως προσωρινός προπονητής αλλά οι διοικούντες την Μαρσέιγ ενδιαφέρονται εδώ και καιρό για τον Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος έχει αρκετούς υποστηρικτές εντός του συλλόγου. Τον άλλοτε τεχνικό της Παρί, οι Μασσαλοί ήθελαν να τον προσελκύσουν πριν από λίγους μήνες, αλλά οι κατηγορίες για ρατσισμό στις οποίες είχε υποβληθεί όσο ήταν στη Νις, τους είχαν αποτρέψει από το να προχωρήσουν περαιτέρω. 

Η δίκη του Γκαλτιέ πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο και ο προπονητής αφέθηκε ελεύθερος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Κατάρ, στο Αλ Ντουχάιλ.