Ξέσπασε ο Γκατούζο: «Εχουμε πιάσει πάτο» (vid)

Τζενάρο Γκατούζο

i

PrtScr

Ξέσπασε ο Γκατούζο: «Εχουμε πιάσει πάτο» (vid)

Κώστας Τόπας 08:12 - 19.02.2024

Την δυσαρέσκεια αλλά και τον θυμό του για τη νέα ήττα της Μαρσέιγ, εξέφρασε ο Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Τζενάρο Γκατούζο φάνηκε επηρεασμένος μετά την ήττα της Μαρσέιγ στο γήπεδο της Μπρεστ (1-0) αυτή την Κυριακή (18/02), στο τέλος της 22ης αγωνιστικής της Ligue 1. Ο προπονητής των Μασσαλών εξέφρασε την απογοήτευσή του μετά από αυτόν τον έβδομο αγώνα χωρίς νίκη (σε όλες τις διοργανώσεις), τον έκτο στη σειρά στο πρωτάθλημα.

«Νομίζω ότι υπάρχουν λίγα πράγματα να πούμε απόψε. Απλώς πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να αποδεχτούμε αυτήν την κατάσταση, να ζητήσουμε συγγνώμη από τους οπαδούς, να ζητήσουμε συγχώρεση από αυτή τη φανέλα», αντέδρασε ο Ιταλός προπονητής. «Αυτό που παράξαμε είναι απαράδεκτο. Είμαι ο πρωταρχικός υπεύθυνος και ζητώ από τους υποστηρικτές μας συγχώρεση. Πιστεύω ότι αυτό είναι το μόνο που πρέπει να κάνουμε γιατί είναι απαράδεκτο».

Ενώ η ομάδα του είχε μόνο ένα σουτ στο τέρμα στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Τζενάρο Γκατούζο επεσήμανε την έλλειψη προσωπικότητας των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο. «Μίλησα ήρεμα στα αποδυτήρια. Τους είπα ότι ήμουν εγώ που έκανα τις επιλογές και ότι δεν ήμουν ο τύπος που αποφεύγω την ευθύνη. Αλλά ξέρετε, στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις ψυχή, και αυτό ακριβώς είναι τι μας λείπει αυτή τη στιγμή, εξήγησε ο πρώην μέσος της ιταλικής ομάδας. Χωρίς ψυχή, όλα είναι πιο δύσκολα. Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο. Είμαστε σε μια δίνη, έναν φαύλο κύκλο. Πιστεύω ότι πρέπει επικεντρωθείτε στο να βάλετε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία για να ανακτήσετε λίγη ψυχική ηρεμία, γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη αυτή τη στιγμή».

Μετά από αυτή τη νέα ήττα, η Μαρσέιγ είναι πλέον 9η στην κατάταξη, στα μισά του δρόμου μεταξύ των ευρωπαϊκών θέσεων και της κόκκινης ζώνης.