Η Μετς έκανε… ζημιά στη Μαρσέιγ
i

©printscreen

Η Μετς έκανε… ζημιά στη Μαρσέιγ

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:52 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:53 - 09.02.2024

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Μετς, για την 21η αγωνιστική της Ligue 1.

Δύο πολύτιμους βαθμούς πέταξε η Μαρσέιγ υποδεχόμενη τη Μετς για την 21η αγωνιστική της Ligue 1, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1. 

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Μασσαλοί βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς, όσους έχει και η Ρεμς, ενώ η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι είναι στη 16η θέση με 17 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα. Ο Αζεντίν Ουνάχι μπήκε στη περιοχή, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε στην αντίπαλη άμυνα και πέρασε για λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Ουκίτζα

Ωστόσο στο 31ο λεπτό οι Μασσαλοί έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Σαμουέλ Γκιγιό με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 42' η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο είχε καλή στιγμή όταν ο Ουναχί πήρε τη κεφαλιά από το όριο της περιοχής, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε την απάντηση. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0.

Στο 57ο λεπτό ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους. Ο Κουέντιν Μέρλιν βρήκε τον Φαρίς Πεμί Μουμπανιά, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με κοντινό τελείωμα νίκησε τον Ουκίτζα για το 1-0 της Μαρσέιγ

Πέντε λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Μάθιου Ουντόλ. Ο Λαμίν Καμαρά έκανε τη βαθιά μπαλιά και ο Γάλλος με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (22ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ