Η Μαρσέιγ επισημοποίησε την απόλυση του Γκατούζο σε δελτίο Τύπου τριών γραμμών

Τζενάρο Γκατούζο

i

©Photo by Aitor Alcalde Colomer/Getty Images/Ideal Images

Η Μαρσέιγ επισημοποίησε την απόλυση του Γκατούζο σε δελτίο Τύπου τριών γραμμών

Κώστας Τόπας 13:27 - 20.02.2024

Με ένα λιτό δελτίο Τύπου η Μαρσέιγ ανακοίνωσε κι επίσημα το «διαζύγιο» με τον Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν είναι κι επίσημα πλέον προπονητής της Μαρσέιγ. Ο γαλλικός σύλλογος επισημοποίησε την αποχώρηση του Ιταλού τεχνικού με ένα πολύ συνοπτικό δελτίο Τύπου, δύο ημέρες μετά τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά απέναντι στη Μπρεστ (1-0) που πυροδότησε μια νέα κρίση στις τάξεις των Μασσαλών.

«Η Μαρσέιγ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Τζενάρο Γκατούζο. Η Μαρσέιγ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Τζενάρο καθώς και όλο το προσωπικό της για την άψογη επένδυση και τον μεγάλο επαγγελματισμό που επιδεικνύουν καθημερινά και τους εύχεται καλή επιτυχία για το μέλλον», ανέφερε στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Μαρσέιγ.

Η γαλλική ομάδα είχε ξεκινήσει διαδικασία για την αποχώρηση του τεχνικού, που διορίστηκε στον πάγκο στις 27 Σεπτεμβρίου μετά την αποχώρηση του Μαρθελίνο. Από την Κυριακή, ο Τζενάρο Γκατούζο ένιωσε ότι δεν ήταν πλέον σε θέση να έχει αντίκτυπο στην ομάδα του, μια αίσθηση που επιβεβαίωσε και στον Πάμπλο Λονγκόρια

Η Μαρσέιγ απέλυσε τον Γκατούζο!
LIGUE 1

12:56 - 19.02.2024

Η Μαρσέιγ απέλυσε τον Γκατούζο!

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία μεταξύ Μαρσέιγ και Τζενάρο Γκατούζο, με τον Ιταλό τεχνικό να πληρώνει τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα των Μασσαλών το τελευταίο διάστημα

Ο θρύλος της Μίλαν θα αντικατασταθεί από τον Ζαν Λουί Γκασέ στον πάγκο, ακόμη κι αν η Μαρσέιγ δεν το έχει ανακοινώσει ακόμα. Ο πρώην προπονητής της Ακτής Ελεφαντοστού έφτασε τη Δευτέρα (19/02) το απόγευμα στην πόλη της Μασσαλίας για να αναλάβει τα ηνία.