Απίθανος πιτσιρικάς σταματάει τον Πεπ για να του πει πως έχει γενέθλια (vid)

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

© PrtScr

Απίθανος πιτσιρικάς σταματάει τον Πεπ για να του πει πως έχει γενέθλια (vid)

Πάνος Κορομηλάς 14:50 - 18.12.2023

Μια όμορφη στιγμή μοιράστηκε στα social media η Μάντσεστερ Σίτι, με πρωταγωνιστή τον Πεπ Γκουαρδιόλα και ένα μικρό φίλο της ομάδας.

Η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τη νέα απώλεια βαθμών με την ισοπαλία απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, βρίσκεται στο -5 από την κορυφή της Premier League. Οι «πολίτες» δε διανύουν την καλύτερη αγωνιστική περίοδο, όμως το κλίμα στις τάξεις της ομάδας παραμένει θετικό. 

Ο σύλλογος μοιράστηκε στο Instagram μια όμορφη συνάντηση του Πεπ Γκουαρδιόλα, με ένα μικρό φίλαθλο της ομάδας. Συγκεκριμένα, την ώρα που ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι βρισκόταν στο «Έτιχαντ» ένας πιτσιρικάς τον σταμάτησε για να του πει πως έχει γενέθλια. 

Ο Ισπανός τεχνικός, αφού τον χαιρέτησε, του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του αλλά και για τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Δείτε το όμορφο στιγμιότυπο: 

Στα αγωνιστικά, το σύνολο του Ισπανού προπονητή αντιμετωπίζει την Ουράβα (19/12, 20:00) στα πλαίσια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ενώ μεσολαβεί ένα κενό διάστημα πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την Έβερτον για το πρωτάθλημα στο «Γκούντισον Παρκ» (27/12, 22:15).

Αποκαλύφθηκε η τρίτη πρόταση της Τράμπζονσπορ στον Μπακασέτα: Τριετές συμβόλαιο με 1,75 εκατ. ευρώ ετησίως
REST OF THE WORLD

09:56 - 18.12.2023

Αποκαλύφθηκε η τρίτη πρόταση της Τράμπζονσπορ στον Μπακασέτα: Τριετές συμβόλαιο με 1,75 εκατ. ευρώ ετησίως

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι Τράμπζονσπορ κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά στον Τάσο Μπακασέτα και συγκεκριμένα τριετές συμβόλαιο με απολαβές 1,75 εκατ. ευρώ ετησίως, προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μπρινιόλι στον... τάκο, ο ΠΑΟΚ κορυφή και η ευκαιρία για ΑΕΚ & Ολυμπιακό

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο